Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 152)

plakát

Save Ralph (2021) 

Pěkně podané a natočené, navíc pro dobrou věc. S titulky k vidění zde.

plakát

Bohouš (1968) (TV film) 

Další silvestrovská klasika. Silné obsazení v podobě Sováka a Menšíka a k tomu úžasný bernardýn. Výborná a zábavná scénka, která každý rok potěší. 90%

plakát

Parazit (2019) 

Na film jsem se chtěl podívat už v prosinci, ale ženu to nelákalo a já sám neměl moc času. Když v únoru proběhly Oscaři, tak sama žena, se ptala jestli to neznám a že by to chtěla vidět a tak film na večer byl jasný. Začátek výborný a celé to baví, postupně se pak mění tón filmu a vy čučíte jak přikovaní. Film utekl jak voda a celé jsme si to užili a nad některými scénami jen žasli. Výborně natočené, zábavné, spousta překvapivých scén a ten konec. 90%

plakát

Joker (2019) 

Tak to byla pecka. Naprosto luxusně natočeno, Phoenix výborný a celé to krásně šlapalo. Moc se mi líbili některé záběry, které byly opravdu luxusní a měl jsem z nich husinu. Naposledy jsem si takhle úžasně užil v kině film na Bohemian Rhapsody.

plakát

Odhalení (2019) (seriál) 

Patricia Arquette po Escape at Dannemora opět v další pecce podle skutečnosti. Joey King naprosto úžasný výkon, hlavně ta proměna. Příběh neznám, takže jsem dost čuměl. Silný příběh a perfektně zahráno a natočeno. Hodně povedené. 90%

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Tohle mi hodně sedlo. Herci jsou moc fajn, potěšil můj oblíbenec Purefoy i když měl jen miniroličku a Gillian výborná, jen se mohla trochu víc ukázat. Příběhově takové ty klasické linky, které jsme viděli už několikrát, ale jsou moc pěkně vyprávěny a k tomu slušně okořeněny sexuálními problémy náctiletých. Vše to je krásně natočené, zahrané a hlavně velmi zábavné. Bohužel 8 epizod uteče velmi rychle a tak nezbývá než čekat na další sérii.

plakát

The Haunting (2018) (seriál) 

Původně jsem myslel, že půjde o nějakou duchařinu ve strašidelném domě a ono spíše rodinné drama. Celé to je moc chytře natočené a napsané. Sledování děje ve dvou rovinách bylo zábavné, hlavně sledovat jak se ovlivňují. Duchové taky povedení a závěr pecka. Celkově moc milé překvapení.

plakát

Útěk z vězení v Dannemoře (2018) (seriál) 

Del Toro výborný, hlavně ve vězení. Paul Dano, taky úžasný výkon, hlavně na konci jsem mu i dost fandil. Příběhově moc zajímavé, herecky krásně odehrané. Tohle se hodně povedlo.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Prušinovský umí. Čtvrtá hvězda, Trpaslík a Autobazar Monte Karlo byli pecky, ale tohle je snad ještě o level výš. Co epizoda, to hromada hlášek. Herecky výborné, příběhově též. Epizody utíkaj jako by měly jen 10 minut jak se člověk baví.