Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 152)

plakát

Rozkvět (2019) (seriál) 

Potom, co se městečkem prožene potopa, začnou na několika místech růst podivné rostliny. Po snězení plodu z té rostliny člověk omládne na určitou dobu. Pár důchodců nezávisle na sobě plody z rosliny sní a začnou zase žít na plno. Někdo nového mládí užije na sex, jiný na odplatu a další na užívání života. Příběh je fajn, postavy taky a těch šest epizod neskutečně rychle uteče. Závěr nechává prostor pro případné pokračování. 70%

plakát

Louskáček a čtyři říše (2018) 

Jestli si dobře vybavuji, tak příběh Louskáčku je úplně jiný. Celé mi to přišlo jako mix Narnie a Alenky, ale bohužel necháno jen to nudné. Potěšilo aspoň těch pár slušných britských herců (Macfadyen, Whitehall, Hartová). Celkově stejná blbina jako A Wrinkle in Time.

plakát

100% blond (2005) odpad!

Hlavní hrdinka naprosto stupidní a neuvěřitelně otravná. Celé to je naprosto hloupé a prakticky nekoukatelné.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Koukám, že jsem po kině zapomněl film ohodnotit, jak mi bylo líto lístku. Film jsem si dal opáčkem při maratonu SW a ani na podruhé mě nijak vyloženě nebavil. Loupež vlaku asi nejlepší scéna ve filmu. Potěšil mě milovaný Darth Maul a že Warwick Davis konečně v SW ukáže svůj obličej. Celkově zbytečný film.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Po prvním shlédnutí to nebylo špatné, ale čekal jsem trochu víc než kopírku. Po čase jsem si film oblíbil a je to příjemná a zábavná jízda. Postavy jsou fajn a celé se to dobře sleduje.

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Po letech jsem této epizodě přišel na chuť a líbilo semi temné zaměření a celkový přerod Anakina. Navíc můj oblíbenec Grievous tu dostane nějaký ten prostor.

plakát

Mauglí - příběh džungle (2018) 

Kniha džunglí byla hezčejší, ale když vezmem v potaz, že Mowgli spíše lehce tíhne k hororu, tak to k tomu i sedne. Určitě velký rozdíl mezi filmy je v atmosféře, kde první cílí spíše na děti a zde se cílí na dospělé. Další velký rozdíl je v animaci, zvířata zde mají obličeje svých dabérů a tak to trochu vypadá divně. Film jako takový mi docela sedl a bavil jsem se, jen mi tam něco málo chybělo, abych si to naplno užil.

plakát

Sestra (2018) 

The Conjuring jde trochu mimo mě, ale doma bylo řečeno, že se na to musíme podívat, tak jsme se dívali. Demián Bichir opět výborný a tak jsem sledoval hlavně kvůli němu. Celý film dost nudný a otravný, ale finále bylo výborné a dokonce stálo i za tu hodinu nudy. Škoda, že celý film nebyl v podobném stylu.

plakát

Rédl (2018) (seriál) 

První díl mě moc nezaujal a říkal jsem si, že dál asi ani sledovat nebudu. Ale dal jsem šanci druhému dílu a byl jsem velmi mile překvapen jaký to nabralo spád a dost mě to chytlo a začal jsem vyhlížet další díl. Nakonec se z toho vyklubala hodně povedená věcička s výborným Sokolem.

plakát

Doktor Martin: Záhada v Beskydech (2018) 

Doktor Martin mě bavil a byla to příjemná odreagovačka. Bohužel ve filmu moc prostoru nemá a příběh se točí spíše kolem Topinky, což předpokládám má být asi jako lákadlo na vlastní seriál Strážmistr Topinka. Detektivní příběh mě moc nezaujal a celé to bylo takové nudné a otravné.