Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

Norské dřevo (2010) 

U filmu jsem postrádal absolutní smysl pro detail, kterým se knižní předloha od Haruki Murakami pyšnila. Pro mne byly některé zásadní momenty v knize absolutně vynechány . Jsem z tohoto filmového podání velmi zklamaný. Navíc i výkony jednotlivých herců byly dosti slabé a nevýrazné. Hodnocení 50 % = 3*. Doporučuji přečíst raději knížku.

plakát

Let Me Help You (2014) (amatérský film) 

Děj mi připomíná trošičku Paranormal activity, ale rozuzlení je úžasný. Na to, že je to amatérský film, tak všechna čest. 4*!

plakát

Amputace (2012) 

Hodně ujetej film! :D Svým způsobem to v sobě mělo určitý kouzlo, ale bohužel mě to vůbec neoslovilo :/

plakát

Skyfall (2012) 

Jak "bondovky" moc nemusím, tak tohle se opravdu povedlo. Napětí, akce, humor a krása nás provází prakticky celým filmem a některý hlášky jsou vážně pecka!

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Výbornej soundtrack, ta hudba u titulků je lahůdková :)) K filmu...rozhodně lepší než předchozí díl RE, akorát s těma prvkama matrixu aa velkým přizpůsobením filmu na 3D verzi to docela přehnali. Čekal jsem od tohoto filmu víc, ale rozhodně mě nezklamal, Resident evil můžu kdykoliv kdekoliv :D Milla <3

plakát

Zdrojový kód (2011) 

ouu hodně dobrej film :) líbil se mě ten konec, nevím jak, ale podařilo se jim elegantně a hodně pěkně našlapat konec, kterej byl pro mě úchvatnej a dokázal mě uvrhnout do stavu, kde jsem o tom pár minut uvažoval. 5/5

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Váhám jestli je tento díl lepší než jednička...ehm..asi jo :) akce po celou dobu prokládaná vtípkama, který jsou vtipný, že jsou vtipný ne jak u klasickejch akčňáků, že jsou vtípky vtipný, kvůli své trapnosti :D jinak kdo nepočkal na konec titulků udělal velkou chybku, protože se tam člověk dozví zajímavý začátek pro pokračování serie rychle a zběsile..

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Ten soundtrack...wuuuuuaaaaah!!! moc přeluxusní :) a film je ještě lepší...hodně emotivní, vnesl mě do sebe a to mám rád..:)

plakát

V tom domě straší! (2006) 

Klasickej animák na uklidnění. Je v něm sranda, napětí,vyvrcholení zápletky a celýho děju, ale hlavně dobrej konec jako u každé pohádky :) Jelikož je to pěkně zpracovaný a animáky zkrátka miluju dávám **** :)).

plakát

Odpočítávání (2010) 

Trinity Moss v roli agentky mi přišla hrozně hodná na to v jakým prostředí se to odehrávalo,ale takhle to asi mělo být..ďábel Jackson a anděl Moss..film super, napětí, drama, nechutnosti, konec nad kterým člověk musel uvažovat a zamyslet se jak to asi dopadlo, přičemž každej si mohl sám vydedukovat konec, moje pochopení,tak kdo to neviděl, tak si to nečtěte :): já to pochopil, že u každé bomby dal ten terorista ještě další malý bombičky, aby když by prozradil ty hlavní tři bomby, aby je nakonec odpálili ty menší bomby, ale jak říkám, jen můj názor :)