Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (304)

plakát

Agrometal - Soutěž (2023) (epizoda) odpad!

Fakt by mne zajímalo, jaké mentální procesy vedou autory k vytvoření tohoto. A jestli angažovaní herci mají vůbec nějakou hranici, kam až nechtějí klesnout.

plakát

Docent - Lesní vražda (2023) (epizoda) 

I ta nejlepší pila řeže blbě, když se na ni tlačí. A tady se tlačilo na všechno a na všechny. A dokonce i skvělý anglický humor, typický pro Strachovu tvorbu, má spíš  Hřebejkovský, jakoby po trávě vonící, odér. Uvidíme co dál, ale na pět hvězd,  jako dřív, to nevypadá.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Tohle už není Indy. Nedivím se, že od tohoto dílu, mimo Harrisona, všichni prchli. Magičnost prvních tří dílů už totálně odplula a nahradilo ji tlačení na pilu. Nemluvě o zbytečných absurditách.

plakát

Krev a zlato (2023) 

Takovou šílenost bylo možné natočit jedině s velkou asistencí Čechů 😀

plakát

Úsvit (2023) 

Neuznáváte vícepohlaví, diskriminujete ženy, dopravními stavbami ničíte přírodu, vykořisťujete dělníky, potlačujete levicové strany...😀 To je poselství tohoto filmu. Neomarxisté všech zemí polibte si prdel!

plakát

Volha (2023) (seriál) 

Heslo socialismu: " Kdo nekrade, okrádá rodinu". Takových Pekárků bylo mnoho a seriál tu dobu ukázal vcelku přesně. Jen malá připomínka. Balíky ze západu procházely celní kontrolou a možnost posílat takto zakázanou literaturu je hovadina. To by se pak nemusela pašovat.

plakát

Volha - FOXTERIÉRY (2023) (epizoda) 

No, uvidíme, jestli se to rozjede.....ovšem ti cikáni v parukách to bylo něco,  vypadali jako na besídce zvláštní školy...

plakát

Arvéd (2022) 

Složitý film o složité osobnosti. Pro nezasvěcené poloviční  zažitek.