Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (10)

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame (2019)

Když se poprvé setkají, Bruce Banner (Mark Ruffalo) řekne Thorovi (Chris Hemsworth), že za ním přišli aby mohli vše napravit. Thor se zeptá: „Like the Cable?“ a Bruce odpoví: „No, Thanos,“ což je narážka na postavu z filmu Deadpool 2 (2018) - tu v něm hraje představitel Thanose Josh Brolin.

Fargo - Palindrom

Fargo - Palindrom (2015) (epizoda)

V úvodu epizody zazní píseň „War Pigs“ od Black Sabbath.

Stranger Things - Kapitola devátá: Hon na Vecnu

Stranger Things - Kapitola devátá: Hon na Vecnu (2022) (epizoda)

Joseph Quinn (Eddie) pro americký týdeník Entertainment Weekly o kytarové scéně prozradil: „Nic z toho, co slyšíte, ve skutečnosti nejsem já, ale v pozadí hrála druhá stopa, se kterou jsem se snažil pro vizuál držet tempo.“ Robert Trujillo na svém Instagramu zveřejnil informaci, že jeho syn také spolupracoval na kytarové části, a ku pomoci mu byl i Kirk Hammett, kytarista kapely Metallica a jeden ze skladatelů „Master of Puppets“.

The Punisher - Season 2

The Punisher - Season 2 (2019) (série)

Představitel Franka Castela (Jon Bernthal) řekl, že si rád své akční scény natáčí sám. Hned první den natáčení si při natáčení prvního souboje zlomil ruku a nikomu o tom neřekl. Když poprosil koordinátora, jestli by mohl v následujícím souboji použít levou ruku, bylo mu to zamítnuto. Následně si tu samou ruku vykloubil.

The Punisher - Season 2

The Punisher - Season 2 (2019) (série)

Poslední den natáčení soubojové scény v baru Jon Bernthal hodil omylem na pravou nohu kaskadérského koordinátora stoličku, který následně musel do nemocnice. Při interview Jon Bernthal se smíchem řekl: „Měl jsem někoho s kým jet do nemocnice.

Zaklínač

Zaklínač (2019) (seriál)

Představitel Henry Cavill prozradil, že si po celou sérii vystačil bez kaskadéra, převážně kvůli zachování autentičnosti charakteru.

Reklama