Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama
  • Horor

Recenze (23)

plakát

Spratci na zabití (2011) 

Jonah Hill tady sice vypadá, že mu vážně chutná.... Ovšem to nemění nic na tom, že si tu roli vážně užívá a já se hlavně díky němu skvěle bavil. Byl mu totiž přidělen nelehký úkol a on se ocitá v pozici chůvy tří dětí. Blithe se obléká a mluví jako laciná šlapka, Slater je emocionálně narušený a Rodrigo je malá chladnokrevná bestie, která své chůvě nic nedaruje zadarmo. Spoustu hlášek, absurdních situací a taky bude sněžit.

plakát

Grázlové z vidlákova (2012) 

Redneck brothers jsou sympaťáci.... Co se týče příběhu má to spád a taky dacana jménem Billy Bob Thornton, kterému hlavní „hrdinové“ odcizili dítě, za což dostali zaplaceno od Celeste (Eva Longoria). Samozřejmě jak už to tak bývá dacan Billy Bob by rád dostal dítě zpět .... značně nasrán a toužící po krvi vysílá za chlapci sexy zabijácky kočky ,pár indiánů se zálibou ve skalpování a bandu nasranejch negrů. Krasojízda může začít.

plakát

Rukama nohama (2006) 

Danny McBride tu ještě není takovej dobytek jakým se teprve stane (ve vší úctě samozřejmě :-D ) což mě popravdě trošku iritovalo a dělalo mi problém ho přijmout do celkem odlišné role než na kterou jsem si v jeho případě už zvykl. Samozřejmě že to byla jeho první vetší role, ale nemůžu říct že bych byl nadšený, ale ani zklamaný .... takže průměr ...***

plakát

Zombie Hunter (2013) 

A já se tak těšil na Dannyho Treja a když sem se ho dočkal, tak se nadšení stejně nedostavilo. Snad jen hezky slečny a za každou z nich jednu hvezdičku. Velké zklamání .... Takže pokud se rádi nudíte, tak si tenhle snímek určitě najde místo na vašem seznamu.

plakát

Axe Cop (2013) (seriál) 

Axe Cop vypadá jako větší a namakanější Mario, což z něj dělá vostrýho týpka, kterej bere svou práci docela vážně. Spoustu nápadů.....vymazlenej bizarní svět a stejně tak postavy, které vás musí bavit. A taky bych rád vyzdvihnul 4.díl, který byl místy naprosto geniální. Každopádně bych uvítal i filmovou verzi... i když ....

plakát

Rebelové (2001) 

veselé a barevné Retro!

plakát

Prokletý klub (2009) 

Rád sem se nechal unášet na fotbalové vlně pod taktovkou sympaťáka Michaela Sheena!