Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční

Recenze (297)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Jedna hvězda za vizuál, druhá za odvahu. Nebylo by to tak špatný, nebýt úplně debilního scénáře. Zdlouhavý konverzační scény bolestně hloupý a plné klišé. Kdo je hlavní postava nevím, ale už teď jí nesnáším.

plakát

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017) (seriál) 

Tohle je taková pecka, že doufám, že Fincher udělá 3. řadu, jinak budu hrozně smutnej.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Už to nikdy nechci vidět. Pro mě tří hodinové utrpení u konverzačky s pro mě absolutně nezáživným tématem. Zbytečně moc postav, nepřehledný, nedostatečně představený postavy. Já chápu, že to nebyl film o atomový bombě, výbuchu, účincích, natož nějaký vědy...ale to je jako bych natočil film o Michaelovi Jordanovi a zmínka o basketu by tam byla na 10 minut, zbytek by byl o něčem, co tě vůbec nezajímá....

plakát

Seminář (2023) 

Klasickej slasher, ale prostě švédové fakt umí a jsou fakt vtipný, důkazem toho je UFO Sweden, doporučuji.

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Druhá půlka lepší než první. K tomu nejlepšímu patřily scény, kdy byl Tom Hanks sám a mohli jsme s ním prožívat nesnesitelnost bytí. Ostatní tak trochu klouzalo po povrchu, pokud to byl záměr, ok, ale mně tam něco maličko chybělo, možná vážnější a výraznější hudba, která ve filmu umí udělat opravdu hodně, nevím. Ale každopádně takhle kritický můžu být jenom kvůli tomu, že ten film byl opravdu dobrej, patří k tomu nejlepšímu, co jsem za poslední 2 roky viděl. Tom Hanks to celý táhne a je fenomenální.

plakát

The Mandalorian - Season 1 (2019) (série) 

Tváří se to, že je to pro děti, baby Yodu má každej druhej parchant v náručí, ale všechno se v tom seriálu řeší násilím a zabíjením. Pro dospělé to taky není. Scénář je moc jednoduchej, kdybych koukal na Alfa, tak mi to bude asi stačit, tady ne. Tak pro koho to je? Pro teenagery? Tak dík, to ale nemuselo stát tolik prachů...

plakát

Pach krve (2021) 

Tenhle díl byl asi nejhorší z těch 7 dílů Wrong turn. Tohle není laciný béčko, je to jenom šíleně hloupý a nedomyšlený.

plakát

Byl jsem Youtuber (2018) 

Parta dětí, co nám chce něco říct, ale nemá co...

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Moc lyrický, nebavilo, ale stejně jsem rád, že jsem viděl klasiku žánru. Dost nadčasový počin.

plakát

Barbar (2022) 

1/3 ok, zbytek odpad. Jako kde se vzalo to hodnocení? Všem klesl rate? Nebo klesla laťka z těch všech netflixích sraček? Bože vždyť to nedává od poloviny filmu vůbec žádný smysl, není to ani průměrný béčko, kterému dam klidně rád 3, 4 hvězdy, tohle bylo prostě jenom hloupý.