Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (234)

plakát

Starý páky (2009) odpad!

Ani jsem to nedokoukal a to je u mne co říct! Tomu se jako někdo měl smát?

plakát

Stvoření (2009) 

Proti takové nebetyčné hovadině jako Ztracený ostrov (The Forgotten Ones) byla tohle pastva pro oči! Tento snímek má všechno, co tomu druhému chybí a k tomu ještě úžasné finále!

plakát

Továrna oživlých mrtvol (2009) 

No dobře. Jedna hvězdička je za snahu. Ale víc si tenhle film prostě nezaslouží. Nezáleží na tom, že byl točen na digitální kameru, ale tolik úchylně sexuálních narážek střídaných rádoby gore efekty je opravdu smutné! Dalo by se z toho vytěžit mnohem víc. O té bandě továrně dementních hrdinů ani nemluvě!

plakát

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009) 

Já to beru takhle. Jestli jednička byla úplnej extrém, tak pokračování je víc než ten extrém. Zde je vidět, že si tvůrci dějají prdel z prdele a ne jen z plastelíny. Prostě ta účelnost je přehnaná zcela účelně a mě to bavilo!

plakát

Ztracený ostrov (2009) odpad!

Opravdu šílená slátanina, která má v ději víc děr než cedník! Jsem tolerantní divák a nemám problém přehlédnout nějaké chyby, pokud má film celkově zajímavou myšlenku a nápady. Ale tohle?! Nejlepší na tom byl asi ten několika minutový prolog z minulosti, ten to však nebyl schopný zachránit. Toho co psal scénář, bych nechal bez milosti popravit za prznění filmového odvětví!!!

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Pro mě velké zklamání! Chápu, že se tvůrci snažili být originální, když se rozhodli po jistém čase oprášit Akta X. Ale mohli najít daleko lepší příběh než tenhle. Ten by se nehodil pořádně ani jako klasická epizoda seriálu! A oni to udělali jako celovečerní film?! Tenhle tah jim prostě nemohl vyjít. A dvouhlavý pes to nemohl zachránit.

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) odpad!

Jak to bylo nastaveno, tak jsem celou dobu fandil Klaatuovi. A ten blbec nakonec vyměkl!