Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Temný případ

Temný případ (2014)

Seriál, který absolutně nemá konkurenci. Perfektní úvodní song, neskutečný Matthew McConaughey, bezchybní Woody Harrelson a Michelle Monaghan, skvělý scénář, jenž se úspěšně vyhýbá téměř všem klišé, pomalé, ale rozhodně ne nudící tempo a ta atmosféra amerického zapadákova, tu prostě miluji. Hrozně se těším na další řadu, i když laťka je nepřekonatelně vysoko...

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

První série nemá mezi seriály konkurenci. Druhá není slabší, ale je jiná - ubralo se akce a zaměřuje se na vztahy ve skupině. Někoho to odradí, ale já se neskutečně těším na třetí sérii.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Nejpropracovanější seriál ever. Spoilery číhaly všude, ale dnes jsem konečně dokoukal. Druhou polovinu 5. série jsem stihl za 3 dny a byla to jízda, ze které se jen tak nevzpamatuji.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Umění skončit díl tak, abych se nemohl dočkat dalšího zde bylo dovedeno k dokonalosti a já s radostí podlehl.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Za těch 5 let, co jsem HIMYM sledoval, mi všichni tak přirostli srdci, že jsem se u posledního dílu málem rozbrečel. Skončilo to tak, jak bylo už od prvních dílů zřejmé a já jsem spokojený. Kdyby přišel konec o pár sérií dříve, bylo by to opravdu Legen... wait for it...

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Na BBT se mi líbí, že si každým dílem udržuje svůj standard, ať se to týká posunu děje či vtipných situací a hlášek na jeden díl, na rozdíl třeba od HIMYMu.

Californication

Californication (2007)

And I think it's gonna be a long long time, till touch down brings me round again to find... Skvělý seriál, jehož kvalita nabrala po 4. sérii sestupnou tendenci a Hank Moody pomalu přestával být ten správný motherfucker. Ale závěrečný díl jsem si užil. Možná i proto, že když jsem si ho pouštěl, nevěděl jsem, že je poslední. A Rocket Man mi v hlavě zní už týden.