Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (766)

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Tyhle nové vesnické komedie jsou buď trapné nebo příjemné. Tahle byla příjemná. Moc se mi líbila hlavní herecká dvojice, zvláště Ondřej Vetchý byl ve své romantické roli nepřístupného morouse přirozený a celkově se s Petrou Hřebíčkovou hezky doplňoval a slušelo jim to. Humor byl hezký a chytrý, Miroslav Táborský byl trefa do černého, protože jemu tyhle postavy ohromně sluší. Atmoféra byla jak jinak než krásná, zvlášť teď na podzim. Musím pochválit milostnou scénu, která tam vlastně ani nebyla ale v dnešní době je to příjemné, decentní překvapení. Postavy Kostkové a Bokové jsem tam mít ani nemusela, přišly mi trochu zbytečné a ani ne vtipné. Ale celkově povedená relaxovka. Už aby byl zase květen!

plakát

John a Mary (1969) 

Krásný film, příjemný, humorný a inteligentní. Dovede si představit, jak by to vypadalo, kdyby se to natočilo dnes?

plakát

Čas probuzení (1990) 

Chvílemi veselé, chvílemi smutné, ale rozhodně hodně emotivní, lidské, dojemné a laskavé. Film, který neomrzí, s úžasnou dvojicí Williams + De Niro. Působivé, nádherné, film o životě, o duši, o naději.

plakát

Milenci ze severního pólu (1998) 

No jo, plakala jsem. Ale je to jeden z nejhezčích romantických filmů, co jsem viděla.

plakát

Tísňová linka (2013) 

Nejprve velmi napínavý a svižný thriller, který si to zkazil poté, co Halle odložila sluchátka a vydala se na záchranu na vlastní pěst a především tím poněkud hysterickým koncem.

plakát

Ruby Sparks (2012) 

Hezký film. Ze začátku se trochu pomaleji rozjíždí ale jak se na scéně objeví Zoe Kazan, je o zábavu postaráno. Film je vtipný i smutný, ale hlavně inteligentní a sympatický. Hlavní herecká dvojka je skutečně skvěle vybrána a je okouzlující. Dramatická scéna ke konci byla výborná, možná, že byla škoda film "kazit" následujícím happy endem. Ale ráda se k Ruby Sparks po čase vrátím, moc mě to bavilo.

plakát

Monty Pythonův létající cirkus (1969) (seriál) 

Asi jsem se zamilovala... :-) Po zhlédnutí několika scének na internetu jsem si prostě musela koupit všechny čtyři série a stala se věrným fanouškem tohoto komediálního skvostu.

plakát

The Boy (2016) 

Vlastně docela originální, protože jsem čekala nějakou duchařinu a ke konci se to skvěle a pro mě překvapivě rozuzlí. :-) Film má také moc příjemnou atmosféru a hezké prostředí, což je u hororu fakt nezvyklé ale je to tak. :-) Divák se ani moc nebojí ale je napnutí a ten konec stojí za to. A taky to má moc sympatickou hlavní hrdinku.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Moje chyba, měla jsem si to zjistit. Miluju válečné filmy ale také miluji válečnou historii a historii obecně a to je právě to. Tenhle film je fikce a to mi nešlo pod nos. Je to vlastně jen taková krvavá pohádka, pro fanoušky mainstreamových filmů a Tarantina ale s válkou (nejen tou druhou světovou) to fakt nemá nic společného. Kéž by to bylo tak snadné! Je vidět, když Američan točí o něčem, o čem má šumák. Bylo to tak šíleně nereálné. Ale na druhou stranu - každý má rád něco a pro ty, kterým je historie ukradená, by to mohlo být fajn. Ale já nemám ráda takové to "co by kdyby", hlavně ne u událostech, které se už staly a hlavně ne u druhé světové války. No, ale alespoň to mělo spád. Nuda prostě neměla šanci. Také tolik známých tváří, to se hned tak nevidí. Ale ze všech nejlepší byl jednoznačně Christoph Waltz, ten strčil do kapsy všechny včetně Brada Pitta. Dokonce jsem se přistihla, že jeho postavě fandím. Nikdy by mě nenapadlo, že budu fandit náckovi! A přitom to nebyl žádnej "hodnej" nácek, chudák kluk, co musel zabíjet aby přežil ale obyčejnej sadista! Neuvěřitelný... Ale co, nevadí, vždyť stejně neexistoval. :-)