Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (136)

plakát

iZombie (2015) (seriál) 

Veronica Mars asi navždy zůstane už jenom jedna, ale je to celkem fajn oddechové guity pleasure a Rose McIver se v roli Liv Moore evidentně našla a hlavně v komediálním módu jede na plný pecky. 60% PS: Chtěl bych poprosit, aby titulky překládal někdo, kdo má matný ponětí aspoň o popkultuře sedmdesátek a osmdesátek. Chvilkama je to děsná řezničina.

plakát

Kmotr (1972) 

A ZALEHNOUT NA MATRACE, PÁNOVÉ !!!

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Žraloci z Manhattanu přímo sežrání.

plakát

Lásky čas (2013) 

Pohádková fantazie blázna toužícím po totální kontrole. 6/10

plakát

Leon (1994) 

He is The MASTER! THEORIGINAL CLEANER, EVERYBODY ELSE IS JUST AMATOUR. ;)

plakát

Magnolia (1999) 

"We might be through with the past, but the past ain't through with us." It's not.. what you thought... When you first... began it. You got... what you want... Now you can hardly stand it, though, By now you know, it's not going to stop... It's not going to stop... It's not going to stop, Till you wise up. ________ You're sure... there's a cure... And you have finally found it. You think... one drink... Will shrink you to... your underground and living down, but it's not going to stop... It's not going to stop... It's not going to stop, Till you wise up. ________ Prepare a list for what you need, Before you sign away the deed, 'Cause it's not going to stop... It's not going to stop... It's not going to stop, Till you wise up. ________ No, it's not going to stop, Till you wise up. No, it's not going to stop, So just give up.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Představte si čtyři opilé a-list hvězdy zpívající karaoke a tohle bude asi nejblíž, co kdy vůbec můžete dostat. Je to ale tak campy a trapný, že je to docela zábava sledovat. A dost tomu pomáhá fakt, že písničky Abby jsou vážně nezničitelný.

plakát

Melancholie (2011) 

Symboliku stranou, Trierova schopnost zachytit náladu, kdy se vám do ničeho nechce a nic vás není schopno zaktivizovat je pozoruhodná. Jako ta planeta se objeví odnikud a náraz je nelítostný a devastující.