Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Poslední recenze (858)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Může mi někdo říct, proč to má takové úžasné hodnocení? Skoro 3 hodiny nudných náboženských keců jestli Pavel je mudžahedín nebo není, nakonec je z něj pouštní myška a všichni jsou happy. Pak chvilku popíjejí modrou vodu z reklamy do vložek, velké drama a opět náboženské kecy. A když už teda po dvou a půl hodinách dojde na jakože "epickou" bitvu tak už má toho člověk tak akorát po krk a doufá, že to skončí. Navíc nejen bitva, ale většina děje v celém filmu postrádá nějakou základní logiku. Asi musím být nadšený čtenář, abych to celé pochopil, není ale úkolem scénáristy, aby dokázal adaptaci vyprávět i tak, aby jej pochopil knihy neznalý dav? Jakožto nečtenář Duny jsem se v ději ztrácel, většina jednání postav mi nedávala smysl a většina bitev a soubojů mi přišla úplně zbytečná a nelogická (už jen ze startu proč se všichni mlátili kolem harvesteru, když jej nakonec prostě rozřízli na dálku laserem? Kdyby to udělali hned na začátku, tak se to všechno rozsype na ty vojáky dole a nemuseli nic řešit, ale to by se v tom filmu už asi dělo úplně prd). A obecně logika jakože máme zbraně 10. tisíciletí, ale radši vytáhnem nůž a jdem se tam pobít, jak se červi hýbou v písku? Kde lidi v poušti vyrábějí ty svoje klepače na červy? Odkud berou jídlo? Jak chodí na záchod, když recyklujou všechnu vodu? Jak se červi pohybují v písku? Někde jsem slyšel, že kniha je nezfilmovatelná. Mno, asi na tom něco bude. Zbytečná tříhodinová srajda. Zaplatit na tohle v kině tak jim asi z nasranosti počůrám sedačku!

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Jednohubka s divně hrajícím Gyllenhaalem, pro mě neznámým McGregorem (který si roli ale očividně užíval) a pěkným kouskem Floridy/Dominikánské rep.. Souboje jsou pro diváka asi zajímavé, ale způsob natočení s různými digitálními jakože vychytávkami, záběry z vlastního pohledu a množstvím digitálních triků mi přišel spíš nešťastný a docela to kazil. Jinak pro mě je MMA úplně cizí svět a jako takové mi to nepřišlo nějak zajímavé. Koukání nelituju ale asi za měsíc nebudu vědět, že jsem to viděl.

plakát

Childhood's End (2015) (seriál) 

Skvělá myšlenka a obrovský potenciál utopený v příšerně laciném a odfláknutém provedení. Neustále se nám snaží předkládat nějaká dramata, cliffhangery a napětí, načež se na to vždy po chvilce vykašle. Mnoho zajímavých situací a scén tak vyšumí a zůstane pouze jakási nesnesitelně roztahaná "romance" o ničem. Třetí díl byl v tomhle asi nejhorší a místo velkého finále to byla hrozná nuda. To už jsem se uchýlil i k přeskakování scén. Scénář obecně byl hrozně odfláknutý a člověk si kolikrát říkal jestli jsou ty postavy vůbec normální. Hlavně černoch Milo. Herci jak z ochotnického divadla tomu moc nepomáhali. Snad s výjimkou Charlese Dance, který působil skvěle i v té silikonové masce.

Poslední hodnocení (1 334)

Duna: Část druhá (2024)

12.04.2024

Hrozba smrti (2024)

07.04.2024

Childhood's End (2015) (seriál)

01.04.2024

The Beekeeper (2024)

08.03.2024

Chudáčci (2023)

01.03.2024

Aquaman a ztracené království (2023)

03.02.2024

Napoleon (2023)

12.01.2024

Bodyguard na volné noze (2023)

odpad! 30.12.2023

Ricky Gervais: Armageddon (2023) (pořad)

30.12.2023

Reklama