Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (410)

plakát

Ad Astra (2019) 

Achjo, já u toho prostě usínal, a to se mi v kině ještě nestalo 😂😂 Tady to bylo prostě hrozně zdlouhavý, vždycky byl náběh na nějakou akci, která nepřišla a nejvíc to zabil ten konec... kdyby alespoň konec nějak překvapil, tak to výsledný dojem zvedne a upevní, ale takhle se to rozmělnilo a vůbec nic to ve mně nezanechalo. Velká škoda, nejde tomu ale upřít krásnou kameru, herecký výkon Pitta a příběh. Jen tam prostě něco chybělo.

plakát

Aftershock (2012) 

Strašná škoda. Potenciál nevyužit. Úvod je tak strašně nudnej a trvá půl hodiny. To mě prostě unudilo... a to co přišlo potom už to nezachránilo. Pár nápadů fajn, ale bohužel. Chtěl sem dát jen jednu hvězdu, ten konec je ale dobrej. Takový konce mám rád. O to víc štve, že se to tak moc nevyvedlo.

plakát

A jak to bylo dál... (2021) (seriál) 

Všechno překousnu, ale jak se Miranda chovala? To mi vadilo. Linka s Božským je pochopitelná a fajn posouvá Carrie dál, propaganda není propaganda, takový New York teď prostě je… Ale chyběl mi vtip. Víc vtipu. Bylo to hrozně depresivní a to byla škoda. Ani nevím jestli chci další řadu, možná ne, možná jo… Tak uvidíme, co vymyslí dál. Návrat Samanthy by ale potěšil.

plakát

Aladin (2019) 

Miluju klasický animáče od Disneyho, mám rád i ty hraný verze, který nám Disney od Alenky v Říši divů servíruje. Hodně se mi líbila Zloba a Popelka. Dobrý pocit jsem měl u Kryštůfka a Dumba. Opravdu nadšený jsem byl z Knihy džunglí a Krásky. Teď přišla do kin hraná verze Aladina, animáku který nepatří mezi moje nejoblíbenější. Nějak nadšený jsem teda nebyl, a i ty trailery nenavnadily. Nic jsem od toho neočekával, snad jen že to nebude snad tak špatný (i když po Louskáčkovi bych se nedivil ničemu). A jaký to teda bylo? Naprostá bomba! Překvapení! Woooow!!! Zatím pro mě NEJLEPŠÍ HRANÁ VERZE DISNEYOVKY!!!! Ta hudba, herci, to prostředí, barvy, a džin!!! Ano džin. Nejhateovanější charakter posledních měsíců na internetu se povedl na jedničku. Jsem z toho fakt hotovej.

plakát

American Horror Story - New York City (2022) (série) 

Škoda. Zajímavá série, která si akorát popletla seriál. Toto opravdu nebylo American Horror Story, ale hodilo by se to spíš do American Crime Story.

plakát

Americká elegie (2020) 

Americká elegie schytala celkem drsný recenze. Film o ničem? Může se zdát. A možná přesně to byl účel. Já v něm našel ale něco víc. Život. Navíc herecké výkony Amy Adams a Glenn Close jsou opravdu excelentní. Tady smrdí (minimálně) Oscarové nominace na míle daleko.

plakát

Angry Birds ve filmu 2 (2019) 

Rozhodně lepší než první film, hlavně hudba se povedla zasadit do scén parádně. Pořád se ale jedná o průměr.

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Kdo by to po průměrné a na poměry Wanova univerza až snad podprůměrné jedničce čekal? Na The Conjuring to nemá, ale trochu zdlouhavé The Conjuring 2 strká Creation do kapsy. Snad se dočkáme Annabelle i potřetí v tak dobré formě.

plakát

Antebellum (2020) 

Prostě rasistický Česko. Furt chceme být světový, ale jak jde o jinou kulturu, tak se hned ošíváme. Black Panther nám tu nevoní, automaticky se hejtuje vše kde je LGBT, a stejný je to v případě Antebellum. No nezlobte se na mě, ale “recenze” typu - Po 20ti minutách sem to musel vypnout, samej černoch tam - to snad už nemůže být ani pravda. To je jak kdyby se nadávalo na film o koncentračním táboře, že je to tam samej žid. Zpátky k Antebellum. Ten hate si určitě nezaslouží, vzhledem k tomu, že se zabývá tím, co se reálně stalo, tedy to že černoši byli otroci. Prvních 30 minut se něco děje, pak se děje taky něco a člověk je zmatenej. Pak nastane zvrat a je hotovo. Nicméně, i když to není originální, a rovnou bych tu mohl napsat film, který má stejnej zvrat, nebudu spoilerovat. Tohle sem si fakt užil, líbilo se mi to, a ani návštěvy kina (kterou jsem původně plánoval, mělo to mít premiéru u nás už na jaře) bych nelitoval. Jo a horor jako horor to není. Jenže záleží na definici slova horor. Každej si představí lekací klasiku, horor ale muže být i něco jiného. Protože to co se tam děje, je reálně horor, kterej bohužel v minulosti museli lidi zažívat každý den. A kdo nezná minulost, nemůže pochopit přítomnost. Ruku v ruce s tím jde aktuální Black Lives Matter. Pokud se do nich dokážete vžít, dokážete pochopit i o co vlastně všem jde.

plakát

Anything for Jackson (2020) 

Hodně dobrý a svým způsobem originální. Nebýt úplně podělanýho konce, dám plný počet.