Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Obsahy (3)

88 minut

88 minut (2007)

Jack Gramm pracuje jako akademický profesor a psychiatr na FBI. Jako jeden z mála je přesvědčen o vině zadrženého Jona Forstera, údajného sériového vraha, který se však k vraždám nikdy nepřiznal. Jednou dopoledne přijme Jack telefonát, v němž mu záhadný hlas předpoví, že má před sebou jen 88 minut života. Tím začíná jeho boj o život, kdy během necelé hodiny a půl musí zjistit, kdo se ho snaží zabít a proč.

To, co dýchám

To, co dýchám (2007)

Romantické krimi-drama The Air I Breathe je inspirováno starým čínským příslovím, které život dělí na čtyři základní emoční kameny: štěstí, požitek, žal a lásku. Obchodník (Štěstí - Whitaker) prodal svůj život sázkám na koně; gangster (Požitek - Fraser) dokáže vidět budoucnost; zpěvačka (Žal - Gellar) se stala kořistí zločinného bosse; a doktor (Láska - Bacon) musí zachránit ženu svého života...

The Air I Breathe je celovečerním debutem amerického režiséra korejského původu, Jieho Lee, který má zkušenosti výhradně z natáčením krátkometrážních filmů. Kromě hlavního čtyřlístku herců v něm uvidíte i Andyho Garciu, Emila Hirsche či Julii Delpy.

Dannyho parťáci 3

Dannyho parťáci 3 (2007)

Když Reuben Tishkoff (Elliott Gould) udělá velkou chybu a pustí se do stavby hotelu v Las Vegas s prolhaným Willym Banksem (Al Pacino), jenž jej postupně vyšachuje ze všech práv na jeho vedení, zhroutí se a skončí v nemocnici s infarktem. Danny Ocean (George Clooney) se snaží starému příteli pomoci, avšak Banks všechny jeho pokusy mazaně odrazí. O šest měsíců později se z hotelu stane jedna z nejvýnosnějších nemovitostí ve městě a tak se Danny a jeho parťáci sejdou, aby vymysleli svůj další geniální plán. Do týmu se připojuje i bývalý Dannyho nepřítel, majitel kasína Terry Benedict (Andy Garcia), jenž udělá vše pro zruinování Banksovy noční herny, která mu až nebezpečně konkuruje. Tentokrát tedy známému týmu nejde o zisk, ale o pomstu…

Již třetí díl známé špionážní krimikomedie, Dannyho Parťáci, má opět pod taktovkou Oscarový režisér Steven Soderbergh (Traffic: Nadvláda Gangů).

Reklama