Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Scout Taylor-Compton (herečka)

24.07.2013

Scout Taylor-Compton, pravým jménem Desariee Starr Compton, se narodila 21. února 1989 v Kalifornii. Její otec je majitel pohřebního ústavu. Scout hraje na bubny, píše písně a ráda surfuje.Jako první si zahrála v seriálech ALLY MCBEAL, FRASIER nebo THE GUARDIAN ale většinou jen epizodní role. Větší prostor dostala v GILMORE… (více)

Janel Parrish (herečka)

15.04.2012

Janel Meilani Parrish se narodila 30. října 1988 (den před Halloweenem) na Havaji, na ostrově Oahu. Když měla šest let, zúčastnila se pěvecké soutěže Kiddieoke-Plus a vyhrála. Na Havaji také účinkovala v divadelních hrách To Kill a Mockingbird, The Best Christmas Paegent Ever, On Dragontly Wings.V televizi se poprvé objevila… (více)

Sasha Pieterse (herečka / skladatelka)

01.04.2012

Sasha Embeth Pieterse se narodila 17. února 1996 ve městě Johannesburg v Jižní Africe. Její rodiče byli profesionální tanečníci, kteří cestovali po celém světě. Bydleli například ve Francii a Las Vegas. Později se rodina přestěhovala do Los Angeles, kde žijí dodnes. Sasha je jedináček. Má psa jménem Precious, kočku Pashu a rybu… (více)

Reklama