Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (307)

plakát

Seveřan (2022) 

Filmový berserk Hamlet. Jen ta milostná linka trochu vázne, protože mezi Alexandrem a Anou není ani za prst chemie. Nevadí. Třeba příště.

plakát

Blondýnka (2022) 

Forma skvělá. Chaotická psychika Normy Jean, celoživotní hledačky tatínka, je působivá. Ale je to strašně nudný, unylý a natahovaný.

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 

Já nevím, jestli je to tím, že jsem s Pokémony v devadesatkach vyrůstala, ale mě to bavilo moc. Rodinná zábavka za jedna s extra sympatickým Raynoldsem, který tu tak trošku hraje Deadpoola pro děti.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

K plnému hodnocení chybí jen méně zkratkovitá druhá půle po hodinovém běhání po lese a především to, že Komanči nemluví komančsky. Jinak to vypadá božsky, NatGeo hadr, a zní ještě líp. Osobitý akčňák, kterých už moc není.

plakát

Titan (2021) 

Film o hledání rodičovské lásky, spojení a tak nějak sebe sama. S body horror nadstavbou. Je to normálně dlouhé a vizuálně zajímavé, aby se z toho nestal nudný a rádoby provokativní pseudoart. Režisérsky vyzralejsi než Raw, cameo Justine víc než potěšilo.

plakát

Archive 81 (2022) (seriál) 

Americký skoroklon Silent Hill. Nicméně je to dostatečně svěží a propletené, aby to udrželo pozornost až do konce. Hudba skvělá.

plakát

Americké psycho (2000) 

A teď si počkejme, co na to všechno Paul Allen.

plakát

Mulan (2020) 

Vzali všechno dobrý z kreslený Mulan a poslali to do prdele. Parodie na wušu filmy. Je to hanba tvoje, hanba tvý krávy,...!

plakát

Psi nenosí kalhoty (2019) 

Je to dobře napsané, zahrané, ne zbytečně nastavované tupou doslovností. A ta poslední scéna, ňamka!