Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (207)

plakát

X (2022) 

Vydržel jsem asi 45minut. Čekal jsem po pár minutách lacineho sexu opravdu více než nadrženou 80.letou mumii.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Když srovnám první film,který vyšel pod taktovkou p. Jacksona se seriálem od Amazonu,tak první zmiňovaný předčil mé očekávání a naopak ten druhý je docela zklamáním. Rozdíl mezi těmito díly je cca 20let ale i přesto "Prsteny moci" nedosahují takové kvality jako první "Pán prstenů ".   Na mě působí mladá Galadriel a i ostatní postavy jako uskupení, kteří chtějí převážně zaujmout mladou generaci plnou rozdílných pohlaví a barev. S původním světem Eä jak ho vylíčil p. Tolkien  to má pramálo společného. Kdo četl Silmarillion ví své a tuhle kopii bere s rezervou.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Ač nejsem křesťan tak mě to pobavilo.

plakát

Handlíři (1963) 

Tyhle JZD dramata mám rád. Je to prostředí které mám rád a Když opomenu socialistické myšlení a propagandu a dám do toho dnešní politiku vyjde to nastejno. Jen jediné tomuto filmu musím vytknout a to je naprosto mimodějová hudba. Až jsem z toho místy už šílel.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

První 3 díly byly super, plně napětí a překvapení. Pak to kleslo a vzniklo z toho takové teple temno.

plakát

The Gray Man (2022) 

co si budeme povídat. 2hodiny v kuse po sobě střílet asi nebude to pravé ořechové ani kdyby tam hrál Čak Norys. akční film bez dramatu a thrilleru, kterému chybí příběh a pořádná zápletka.  nejvíc mě dostal zvuk sirén policejních aut v Praze. jen tam chyběla ajfelofka.

plakát

Monster Hunter (2020) odpad!

Bylo nebylo a jednoho dne se potkali Vinetu a Rambo. Chvíli trvalo než si na sebe zvykli a osvojili si své kulturní zvyky ale slovo dalo slovo a taky čokoládu a už tu byl mezigalakticky tým.   Film typu "vypínač " se absolutně nepovedl ba naopak, je to naprostý propadák a stupidita.

plakát

Des (2020) (seriál) 

Pravdivý příběh leč nudná verze miniserie.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Komedie?.....dnešní komedie jsou k pozvracení. Jsou mířené na dnešní mládež a tak to taky vypadá.   Drama?..... Drama je pouze v tom jak je vidět síla sociálních sítí.   Závěr?......nudný, bezvýznamný film plný smešných existencí. Je to zrcadlo dnešní doby.

plakát

Katla (2021) (seriál) 

Začátek sliboval mnohé.  Dobrý příběh,  drsné prostředí,tajemno. Konec odfláklý. Nemám rád příběhy kde konec si musíš domyslet jak to asi bude dál.