Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Hannibal

Hannibal (2013)

Ze začátku jsem k seriálu přistupoval spíše skepticky, ale nakonec si mě získal naprosto. Výjimkou, tuším 4. dílu, který byl trošku zcestný dle mě (:D), tak nemohu od Hannibala odtrhnout zrak. Hlavně postava a představitel Hannibala, Mads Mikkelsen, mě neskutečné nadchnul, nevím, jestli bych to tak žral, nebýt jeho. Líbí se mi i celá občas úžasně ponurá atmosféra seriálu i další herci a postavy... Perfektní. Po skončení série mohu říci jen to, že jsem nadšen! ... Po skončení druhé série už ani nemám slov....

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Pro mě jednoznačně jeden z těch nejlepších seriálů vůbec (postupem času ho řadím na prvním místo). Kombinace středověku a fantasy se mi líbí vždy a v tomto případě je to obzvláště skvělé... :) děj nabírá velmi rychlý spát, jeden díl je lepší jak druhý, Po první řadě jsem hodně natěšen na to, co přinese řada druhá. Sean Bean je v tomto seriálu opravdu úžasný, ale i ostatní herci jsou skvělí. :) Krásné prostředí, hudbu... nemám co vytknout. :) Jak jsem byl nadšen z první řady, těžko popisuji pocity z té další... PS: Jo, prostě žeru postavu Bronna, nemám představu proč. :D A ještě bych trochu upravil svůj předchozí názor - tento seriál nemá konkurenci.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Opravdu skvělý seriál, skvělé, zábavné postavy, skvělé, vtipné dialogy, výborný hlavní příběh....všechno na tomto seriálu je přinejmenším skvělé! Neil Patrick Harris je opravdu skvělý herec, ale to jsou i všichni ostatní představitelé hlavních rolí tohoto seriálu. :)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Co k tomu dodat? Na Simpsonovi se dá dívat pořád, ani po letech neomrzeli, i když asi trocha šťávy již z posledních řad ubyla. Ale i přesto, tolik skvělých hlášek a scének, to nebude mít asi už nikdo a nikdy... a určitě budou další a další generace s nadšením tento seriál sledovat. :)

Dr. House

Dr. House (2004)

Pro mě nejlepší seriál vůbec. Kvalita seriálu sice často stojí na tom, co předvede Hugh Laurie v roli sakrastického, hrubého, ale velmi zábavného Gregory House, ale vzhledem k tomu, že je snad vždy dokonalý + hlavní jsou všechy ty Housovy hlášky, které jsou snad v každém dílu skvělé...a když i další postavy jsou napsané velice dobře, tak s velkým nadšením hltám každý další díl.