Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Romantický
  • Mysteriózní

Oblíbené herečky (10)

Kate Winslet

Tak to je herečka s velkým H. Není divu že má tolik ocenění. Ta se pro to narodila. Mám opravdu ráda její filmy. Je to má nejoblíbenější herečka. Její filmy no nemam slov.

Kristen Stewart

Výborná herečka, která se mi hodně líbí ve filmu The Ruaways. Runaways jsou legendy, jedna z mých nejoblíbnějších skupin, jsem ráda, že o nich vznikl tento film. Joan Jett je škvělá rockerka. V podání Kristen je velmi autentická.

Vittoria Puccini

Další velmi talentovaná herečka s italským původem. Mimochodem už 7 let žije s Alessandrem Preziosim, se kterým se setkala při natáčení seriálu Elisa di Rivombrosa. Mám ji na druhém místě hned po Kate

Lauren Graham

Lauren se mi velmi zalíbila ve své životní roli Lorelai ze seriálu Gilmore Girls.

Alexis Bledel

Super herečka, která se také proslavila v seriálu Gilmorova děvčata. Alexis a Lauren mám hodně ráda právě v tomto seriálu. Ukazují nám jak skvělý vztah může dcera se svou matkou mít. Pochybuji, že v Čechách někdo takový vztah má, protože Češi nikdy neumějí vyjádřit své city. Jasně milenci určitě ano, ale v rodině děti s rodiči už tak moc ne a to je škoda.

Avril Lavigne

Kdybych věděla že na této stránce je i Avril mám ji na prvním místě. Ale nechápu proč je zařazena jako herečka když je to HLAVNĚ zpěvačka. Je to má nejoblíbenější a pro mě bezkonkurenční zpěvačka. Mám ji moooooc ráda.