Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (75)

plakát

Zůstaň se mnou (2014) 

Nevim asi mám svoje dny :D prostě mě ten film dostal a bylo to dobrý. K úplné spokojenosti bych tedy čekal konec přesně obráceně, ale i tak se mi to prostě líbilo :)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Teda hrozně přehnaný! Sice padaly hlášky jedna za druhou, akce byla zaručena už předem, kamera byla dobrá, a úroveň Rychle a zběsile v poslední době jde hodně nahoru a tohle určitě nebyl krok zpátky, ale těch absurdních scén bylo až moc a proto srážím jednu hvězdičku. Na druhou stranu, ten konec byl fakt dobrej, příjemná vzpomínka na Paula. Jo a pokud čekáte po titulcích bonusovou scénu, tak čekejte dál, protože prostě neni :D

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Teda fakt mě to chytlo, vůbec jsem teda nečekal jak to dopadne, ale myslil že od Jiřiny dobrej počin, originální nápad a velmi dobře zpracovaný.

plakát

Whiplash (2014) 

Výborný. Suprová muzika, hláškující Fletcher (J.K. Simmons), nesmírně snaživej Andrew. Fletcher mi ze začátku přišel dost cool, jak furt hlásí, ale pak se z něj stala taková svi... - prasnice, že to nebylo možný. Nutno zase ale uznat, že ho svým chováním dotlačit k neuvěřitelným výkonům. Sice nevím kolik toho z Andyho zbylo, když zněj tekla furt jen krev, ale on ten svůj part nakonec dostal a to ve velkém stylu. Jeho poslední "solo" bylo totálně mindfuck! Těch 107min mi hrozně rychle uteklo, ani jsem nemrknul :)

plakát

Birdman (2014) 

Výborný, divim se že to nemá nominaci na Oscara za stříh, protože ten byl naprosto dokonalej - protože tam vlastně nebyl :D. Ano, sice tam byli střihy pomocí nenápadných průletů ve tmě, kdy to mohli střihnout aby to nebylo tak vidět, ale i tak tam byli velmi dlouhé scény a bylo to fakt dobrý. Velmi zajímavý příběh a dobrá hra, mezi Rigganem a Birdmanem jako jeho alteregem.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Suprový, Benedict to prostě zahrál naprosto fámozně. Nádherně podaný pravdivý příběh, u kterého si budete mnout oči, aby nebylo poznat, že jste v posledních minutách slzely, protože to bylo fakt bombový. Jediné co mě mrzí je, jak byl přeložen název filmu, přece jenom originální název The Imitation Game by to podle mně vystihoval lépe, ale samozřejmě že Kód Enigmy je marketingově lepší :)

plakát

Lásky čas (2013) 

Výborný, fakt se mi to líbilo. Zprvu jsem si říkal že si s tím cestováním v čase dělají srandu, ale nakonec to byl fakt super nápad, který byl dotažený až do konce. Navíc se člověk v první polovině zasmál a v té druhé byl zase trochu na měkko, prostě to bylo dobrý :D

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Hrozný překvapení. Myslel jsem si že to bude prostě hrozná blbost, ale takhle jsem se nenasmál už dlouho. Zeki Müller, jako svérázný učitel, který si nenechá nic líbit a nakonec se i polepší? To byl prostě hnací motor tohoto filmu a musím sundat pánvičku z hlavy před německými tvůrci.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Až na hlavního hrdinu, který mi až tak nesedl - v prvním díle mi přišel lepší, se mi to velmi líbilo. Spíše jsem na tento film nahlížel, jako na posunutí efektů zase někam trochu jinak. To co WETA udělala bylo senzační. Ty měsíce rottoscopingu společné s motion trackingem a skvělými 3D modely se prostě vyplatili a rázem jste tu měli realistické opice. Musím ale říct, že první díl byl asi lepší.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

No nakonec jsem tomu dal 5 hvězdiček, protože jsem prostě fanda Hobita a docela se mi i líbil (jako i předchozí díly), ale prostě některé scény mě tam hodně štvaly. Nejvíce to právě byla až moc přetažená scéna s Legolasem a padajícími kameny, ze kterých se rázem staly schody a on po nich v plném pádu vyskákal zpět. Ale jinak to bylo co se týče efektů mistrovské dílo a nakonec se mi to opravdu líbilo, ale ta scéna s Legolasem ... :)