Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (268)

plakát

Láska, stalking, vražda (2024) 

Netflixový zločinecký dokumenty se mi většinou líbí, ale tohle bylo divný. Neříkám, ženská byla fakt šáhlá, ale to jí fakt nešlo vystopovat rychleji? A ten dramatický soundtrack to dělal spíš tak trochu směšný.

plakát

Uklízečka (2022) (seriál) 

Nesympatické, přehnané, až vlastně neskutečně otravné. Člověk ale vydrží hodně když při nemoci nemá do čeho rýpnout..Do 3.série mě ale nikdo nedonutí.

plakát

14 vrcholů: Nic není nemožné (2021) 

Měli to rozdělit do více dílů a jednotlivým výstupům dát více prostoru. Mám pocit, že v té rychlosti tak dost zaniklo co že to vlastně dokázal.

plakát

Můj život s Walterovic kluky (2023) (seriál) 

Jasně, dětská romantika a další středoškolský wanabe problémy, na kterých stojí a padá svět, známe. Ale to vážně nepřijde nikomu divný si to rozjíždět se svýma v podstatě "skorobráchama"? Jako ok, nejsou pokrevně příbuzný, ale ještě pár let s nima bude žít pod jednou středou takže.. Já fakt nevim, to tu nikdo neslyšel "co je v domě není pro mě"?! A hádám, že toho "sexy" blonďáka asi vyhodili z práce a tak se rozhodl dodělat střední, jinak nevim kde vzali, že takhle vypadají kluci v druháku, o postarším Willovi "rádoby 21" nemluvim...? No víc nesmyslný to už snad nešlo... Nicméně, slátatina na usínání a nevnímání? Účel splněn! Jedna hvězda za přírodu.

plakát

Hodně štěstí, pane Veliký (2022) 

V domění, že půjde jen o další random komedii mě tahle citlivá, komorní a především upřímná dialogovka velice mile překvapila.

plakát

Too Hot to Handle (2020) (pořad) 

Od tý doby jak slyšim, že někdo nezná ani světadíly...bože!!!! Nevěřim, že jsem to dokoukala a ještě byla zvědavá!

plakát

Super drbna (2021) (seriál) odpad!

Poctivě jsem dokoukala první řadu, no....dalo to zabrat. Kdyby se neodkazovali na původní, ani by to nemělo smysl (teda, jakože by to kdy mělo...)

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Když člověk přehlídne tu americkou střední, a rádoby dvojnici Margot a gendry a všechno, tak je to fakt fajn zábava. A to se těšim na 4.sérii (či další)

plakát

Tvář vody (2017) 

Mě to děsně zklamalo, nevim proč, ale paradoxně mě to teď po letech bavilo ještě míň. Chápu tu "zprávu", ale zpracování mě nechytlo..