Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (337)

plakát

8bitové Vánoce (2021) 

Američani se tak zoufale snaží přijít s úspěšnou vánoční komedií, že neváhají za tímto účelem vykrást Stranger things, nakombinovat to vánočními pohádkami a na závěr dát kapku Ready Player One. Hroznej shit.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Je to určitě super zakončení celé série a film má spád, ale teda aby to bylo v top žebříčcích, to nevím. Když jsem tu ty recenze a hodnocení viděl, byl jsem hodně natěšen, ale byl to "jen" dobrý film. Asi je nutné se přiznat, že oblíbenosti přidává hlavně reminiscence na mládí a dřívější spidermanovské filmy drtivé většiny místních uživatelů, nikoliv toliko příběh a herecké výkony.

plakát

Duna (2021) 

Vidím hodně čtyřhvězd u lidí, kteří nečetli knihu. A myslím, že to je právě ten důvod, proč nevykouzlili tu pátou. Ještě nikdy jsem se nesetkal s tak přesvědčivou, správně časově rozloženou a dějově odpovídající adaptací. Do kina jsem šel s tím, že jsem vůbec nevěděl, že to bude mít dva díly, o to více jsem si to užil. Jede to tam, kde to jet má, táhne se to tam, kde se to má táhnout. Po celou dobu jsem měl pocit, jako bych s režisérem listoval knihou. A přesto ty dvě a půl hodiny utekly jako voda. Dal bych klidně hvězd šest, takže mám dobrý základ pro pokračování. Za mě rozhodně nejlepší kino celé covidové doby.

plakát

Zmizet beze stopy (2021) (seriál) 

Nechápu, že je to červený. My se na to dívali jen proto, že Liora Raze známe z Faudy. Tohle ale bylo hrozně špatný. Děj o ničem, herecké výkony nula. On teda Raz neumí hrát - akorát v tý Faudě mu to člověk odpustil. Tady už ne.

plakát

Poražení (2020) (seriál) 

Taylora Kitsche sleduju už od dob FNL. Ovšem nebýt té kombinace jeho, Němců a natáčení v ČR, nevím. Dohromady to ale hraje. I když teda i nepozhorný divák si musí všimnout, jak v záběrech jezdí bílé dodávky po Bubenči...

plakát

Kaštánek (2021) (seriál) 

Je to dobré. Pozná se to tak, že během sledování neustále pauzírujete a s ženou se dohadujete, kdo teda doprčic ještě zbejvá, kdo by mohl být vrah.

plakát

Říjnové nebe (1999) 

Krásnej feel-good z dob, kdy tenhle termín ještě prakticky neexistoval. Přesně ten film, kdy se chcete zakutat do deky, dát si čaj a pustit si TV. Osobně mi to dlouho parkovalo v seznamu na Netflixu a přemluvil jsem se k tomu až asi po půl roce. Doporučuji takhle dlouho nečekat. Málokdy člověk potká dobře řemeslně zpracovaný film podle skutečné události s kontrolovaným patosem.

plakát

Sexify (2021) (seriál) 

Dobrý seriál, Poláci umí. Má to zajímavý základ. Jediné, co prostě nesedí, je samotná appka. Je to nerealistické a to sráží celkový dojem. Uvidíme, co druhá série. Jinak obecně jedu hodně Poláky, takže se bohužel obávám, že moje střední nadšení bude u většiny české populace znamenat spíš zklamání.

plakát

Podfukáři (2013) 

Dobře to plyne, člověk stíhá. Ale teda za mě hlavní zápletka a rozuzlení totálně mimo. Ve chvíli, kdy člověk očekává climax, tak jednou totální down. Ale chápu, že pro spoustu lidí to bude naopak.