Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (58)

plakát

Život naruby (2014) 

Tenhle pocin je hodne velkej preslap a ztrata casu. Jim Sturgess je neuveritelny kokot, ktery z podprumerneho filmu udela jeste neco nesnesitelnejsiho. Cely jeho herecky projev je k zbliti. To same Christopher Lambert, ktery svym ksichtem oranzovym jak pomeranc nahani spis hruzu. Film vyzdvihuji jenom uchvatne kostymy, skvely soundtrack, moje oblibenkyne Chloe a tajemna Isabel..

plakát

Rytíř pohárů (2015) 

Hledani prave lasky, hledani celku a naplneni..tady a ted

plakát

Carol (2015) 

Spalujici pohled Cate Blanchett je asi jedinym prvkem, ktery ve mne v prubehu celeho filmu vyvolal nejake pocity. Jinak plytky film bez jakekoliv vetsi emfaze

plakát

Bohem zapomenuté děti (1986) 

Po shlednuti tohoto filmu je velice tezke uverit tomu, jake to bylo mezi hlavnimi protagonisty ve skutecnem zivote.. Smutne, ze realita je tak casto odlisna od filmu. Hlavne tedy v tomto pripade

plakát

Dvě tváře lásky (1996) 

Jeff Bridges je v tomto snimku naprosto uchvatny, a to po vsech strankach. Nekdy si preju, aby nezestarl a zustal stale takovyto. Jinak atmosfera filmu dokonala, miluju romanticke komedie odehravajici se v New Yorku. Zaverecna scena, kdy oba poblaznene tanci na ulici, me vzala za srdce..

plakát

Český lev 2014 (2015) (pořad) 

Tak v mem videni zatim fraska roku. Tady se uplne jasne projevuje to buranstvi, kdy je polovina lidi v publiku nadmiru otravena z toho, ze se musi ucastnit takovehle akce (zivani do kamery jedne damy sem se musela fakt smat), preslapy Lucie Vyborne moc na vybornou nebyly ( John Carrey? wtf!), klasicka poza zarostleho a umoudreleho hipstera Karla Rodena "ja sem nemluvnej" mi prijde jako hodne velke prehravani; bezemočni Klaudia Dudova se chopila sve ceny jako by to byla samozrejmost a jeji petisekundova" dekovna rec" na to, ze vyhrala cenu za nejlepsi herecky vykon, bylo hodne velke faux pas. To tihle lide nemaji dneska respekt? A co se tyce slavnostnich outfitu- pani doktori byli ve vetsine pripadu obleceni na mnohem dustojnejsi a elegantnejsi urovni nez jejich herecti kolegove. Ostuda!

plakát

Láska na kari (2014) 

Miluji filmy o vareni, takze pro me dokonalost! A jak napsal tomeek, "krasne se na to diva"..

Ovládací panel
9 bodů