Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (58)

plakát

Týden bez závazků (2011) 

Opravdu slabá komedie, sotva jsem dala tři hvězdy. Očekávala jsem, že to bude komedie na úrovni, která mě pobaví, ještě když tam hrají Owen Wilson, Jason Sudeikis nebo Christina Applegate, kteří podle mě mají daleko navíc, než na takovou podřadný film, který jsem sotva dokoukala. Ze začátku se mi to líbilo, ale ten konec ? Málem jsem se unudila k smrti.

plakát

V cizí kůži (2011) 

Celkem podřadná komedie, alespon podle mého názoru. Bylo tu už spoustu filmů, kde se dva lidé převtělili do toho druhého např: Já jsem ty a ty jsi já, Mezi námi děvčaty, mohla bych pokračovat dál, ale nemělo by to cenu. Hlavní postavy Ryan Reynolds a Jason Bateman, podle mě skvělí herci, Jasona jsem si oblíbila v Šéfech na zabití a Ryana mám ráda už odjakživa, sice nepatří k mým velkým oblíbencům, ale dá se na něj koukat. Jinak děj filmu nestál zanic, dokonce jsem se u toho celkem nudila, proto jen dvě hvězdičky.

plakát

Navždy spolu (2012) 

Velké zklamání.... Od tohoto filmu jsem čekala opravdu hodně a neskutečně jsem se na něj těšila. Kombinace Rachel McAdams a Channinga Tatuma byla naprosto skvělá, oba herce mám ráda a jsou mi už od prvního pohledu velice sympatičtí. Však děj filmu mě docela zklamal, myslela jsem jaký to nebude úžasný příběh, který nikoho nenechá klidným. Ale u mě to bylo spíše naopak. Čekala jsem něco jiného, něco lepšího, což se nakonec nekonalo....

plakát

Americké psycho (2000) 

Na tento film jsem se celkem těšila, protože tam hraje Christian Bale, který podle mého patří k nejlepším hercům dnešní doby. Docela jsem se bála co to bude, už z toho názvu "Americké psycho" mi běhal mráz po zádech, moje očekávání se také naprosto naplniho, byla jsem z toho uplné trauma. Na některé scény jsem se vůbec nemohla dívat. Ještě dva dny po shlédnutí filmu jsem na to stále musela myslet, myslela jsem, že je to to nejhorší co může být, byla jsem znechucena. Když sem se na to koukla podruhé, musela jsem přemlouvat samu sebe, abych to vůbec pustila. A myslím, že jsem udělala dobře, protože i když se to zdá divné, tak se mi to celkem zalíbilo, však na ty krvavé scény jsem se raději nedívala... Herecké obsazení filmu, nemělo chybu Christian Bale svou roli ztvárnil naprosto geniálně. Role psychopatických vrahů mu opravdu jdou. Jinak další herci jako Josh Lucas nebo Reese Witherspoon patří k mým oblíbeným, takže v tomto nemám co vytknout.

plakát

Blafuj jako Beckham (2002) 

Celkem dobrý film, Keiru Knightley mám celkem ráda a Jonathana Meyerse docela také. Děj filmu se mi celkem líbil, i když byl chvílemi zdlouhavý, proto jen tři hvězdy.

plakát

Miluji tě k sežrání (2005) 

Taková průměrná, bláznivá romantická komedie, která nezklame, ale zas to není nic extra. Ryana Reynoldse mám celkem ráda a v takové roli jsem ho ještě neviděla. Docela mě i pobavil, kdo mi však ve filmu vůbec neseděl byla Anna Faris, která mi už od začátku lezla neskutečně na nervy. Když to zhodnotím celkově, tak se mi to celkem líbilo a i pobavilo.

plakát

Dlouhá cesta (2002) 

Nejsem moc velký milovník romantických filmu a už vůbec né podle knih od Nicolase Sparkse, protože vím, že jeho příběhy nekončí moc dobře a ještě k tomu jsou neskutečně usládlé. Přesto jsem se na tenhle film podívala. A musím uznat, že se mi celkem líbil, dokonce mě i rozbrečel, ale podruhé bych se na to nepodívala. Herecké obsazení však bylo naprosto skvělé!! Na Shana Westa jsem zviklá z Nikity, kde hraje drsnáka Michala, ale v této roli mě neskutečně překvapil, vůbec jsem netušila, že by mohl zahrát takovou roli. Mandy Moore mě naopak vůbec nepřekvapila, tyhle romantické role jsou prostě pro ní jako stvořené....

plakát

Love and Dance (2009) 

Úžasný, úžasný, úžasný, úžasný !! Neskutečně krásný film, na takové žánry sice moc nejsem, ale tento film jsem si hned ze začátku zamilovala. Musím přiznat, že ze začátku jsem si myslela, že to bude nějaká Polská blbost ve stylu Let's Dance, nebo Hříšného tance, něco z těchto filmů to v sobě mělo, ale jinak to bylo zas něco jiného. Můžu se 100% jistotou říct, že je to můj nejoblíbenější Polský film, i když jsem zatím žádný jiný neviděla.

plakát

Volání mrtvých (2003) (seriál) 

Podle mého názoru velice zajímavý seriál. Seriál o dívce, která se vrací do minulosti, aby zabránila smrti nevinných lidí je velice zajímavé. Eliza Dushku na mě vždy dělala dobrý dojem. Docela mě zamrzelo,že seriál neměl ani dvě celé série, nejvíce mě však mrzelo, že skončil, nějak tak rozehraně. Nevím, proč nedotočili alespon druhou sérii, protože by to zato určitě stálo.

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Naprosto úžasná komedie, nemůžu si pomoct, ale nemohla jsem se přestat smát. Dějem mi to trochu připomínalo Pařbu ve Vegas, ale jinak zas něco nového. Ze začátku jsem si říkala, jak to skončí, ale skvěle mě to překvapilo !! Jennifer Aniston, byla naprosto skvělá, ještě jsem jí v podobném filmu neviděla. Dále jsem nemohla z Charlího Daye, který svou roli ztvárnil naprosto perfektně. Celkově obsazení nemělo chybu, pro tento film, nemohli najít lepší obsazení.