Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (58)

plakát

Lovci hlav (2011) 

Kniha sice nebyla nijak skvělá, ale stále lepší, než tento film.

plakát

Batesův motel (2013) (seriál) 

Na začátku musím přiznat, že samotný film Psycho jsem nikdy neviděla, teď jsem docela i ráda, protože nevím, jestli bych se seriálem vůbec začínala, kdybych věděla jak celý příběh zkončí. Ne, že bych neměla tušení, ale ráda se nechám překvapit. Tento počin si mě získal hned po první epizodě. V seriálu nechybí napětí, akce a hlavně záhady, těmi se to jen hemží. Děj je vcelku velice napínavý a nedá se od něj odtrhnout. Postavy v seriálu jsou velmi dobře napsané. Je zajímavé sledovat psychicky narušeného Normana, který umí být normální, starostlivý, citlivý mladík, který se v okamžiku dokáže změnit v nemilosrdného vraha. Na jeho chování má bez pochyb velký podíl jeho matka Norma, která mi neskutečně leze na nervy, její chování k Normanovy, posedlost ním překračuje opravdu všechny meze. Další postavy jako Dylan nebo Emma mi do příběhu skvěle zapadají, doufám, že v seriálu vydrží co nejdéle, protože v hororovém žánru se může stát cokoliv komukoliv a hlavně kdykoliv. Při sledování pilotního dílu jsem si myslela, že seriál se odehrává v 60. letech. Domy, oblečení, auta tomu z počátku nasvědčovali, ale v okamžiku, kdy jsem uviděla iPhone hlavního hrdiny, ni došlo, že to asi šedesátá léta nebudou, když se to tak vezme, je to zajímavé zpestření děje. Bates Motel za shlédnutí určitě stojí, já u něj velice ráda zustanu, budu se těšit na nové díly a záhady, kterých je v seriálu opravdu hodně, jsem zvědává, jak se tento píběh bude postupně vyvíjet.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Musím přiznat, že jsem knihy nikdy nečetla a ani se k tomu v nejbližší době nechystám. Ráda budu v napětí čekat na novou sérii, bez žádných spoilerů. Seriál sám o sobě je podle mě naprostá bomba! Hned po první u mě začalo naprosté GoT šílenství. HBO se opět vyznamenalo. Úžasní herci, prostředí seriálu naprosto dokonalé a o postavách ani nemluvně. Spousta záporných i kladných postav, které si zamilujeme i znechutíme. Říkejte si co chcete, ale mojí oblíbenou postavou je Cersei, zpočátku jsem jí tak nenáviděla, až jsem ji začala milovat, podle mě je úžasná, každý příběh přeci potřebuje pořádnou mrchu. Však si nemyslete, že to mám stejně tak i s Joffrrym, toto nemůžu ani vidět, nesnáším ho až do morku kostí ! Největší záporák, kterého znám. GoT je bez pochyb naprosto úžasný seriál, to prostředí a atmosféra, která nás přenese na těch cca 10 hodin ročně do jiného světa je prostě nezapomenutelná.

plakát

My Mad Fat Diary (2013) (seriál) 

Od My Mad Fat Diary jsem nic neočekávála, serial jsem si pustila z jednoho důvodu a to z nudy. Po shlédnutí prvního dílu se mi velice rychle zvedla nálada. Serial o boubelce, kterou propouští z psychiatrické léčebny, poté co se pokusila o sebevraždu a vrací se zpátky do života normální šesnácileté dívky, která se chce začlenit do party lidí a celkem se jí to i daří. Do toho všeho atmosféra devadesátých let a kresby hlavní hrdinky seriál skvěle doplňují. Téma tohoto serialu je svým způsobem zajímavé a zaslouží si trochu té pozornosti. S hlavní hrdinkou Rae se většina mladých dívek ztotožní, není dokonalá, má své problémy a zažívá jeden trapas za druhým. Všichni si takovým obdobím projdou, tedy pokud nejste super krásná, sebevědomá modelka, která proplouvá životem bez problémů, v tom případě si serial raději nepouštějte. Již zmiňovaná (ne)atraktivní hlavní hrdinka Rae my z počátku moc do noty nepadla, ale postupem času jsem si ji velice oblíbila. Ostatní postavy jsou dle hého názoru velice dobře vybrané. Ať už zmiňovaná Rae nebo Finn, Izzy a Tix jsou dobří společníci pro tu chvilku nudy. My Mad Fat Diary všem doporučuji. Tento serial není žádná komedie u které se počůráte smíchy, svým způsobem je to i trochu depresivní, ale bez toho by to nebylo ono. 1. Série 100%

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Dlouho jsem se rozhodovala, jestli se na OTH podívám, nakonec jsem se rozhodla dobře, protože přijít o takový úžasný seriál bych opravdu nechtěla. One Tree Hill je seriál, který vás chytne a už nepustí, je úžasní sledovat životy lidí, kteří mají své starosti i radosti, vidět, jak se rozvíjejí jejich vztahy, jak dospívají. Zpočátku to byl seriál o středoškolácích, kteří se skoro vůbec neznali, ale postupem času se z nich stali nerozluční přátelé na život a na smrt. Prožívali spolu lásku, ztrátu, úspěchy i zklamání. Seriál je výjimečný i díky postavám, epická láska Haley a Nathana, která nás provázela celým seriálem byla naprosto dokonalá. Všechno co spolu tito dva prožili a vždy zůstali spolu,nikdy je nic nerozdělilo, to je něco co se jen tak nevidí, myslím si, že každý by chtěl jednou poznat lásku, kterou měli Haley a Nathan. V OTH, jak to tak většinou bývá nechyběl ani milostný trojůhelník. Peyton/Lucas/Brooke. Dvě nejlepší kamarádky a kluk, kterého obě milují. Podle mě se k Lucasovi hodila víc Brooke. Ale zas Lucasovi a Peyton bylo předurčeno být spolu, byl to prostě osud. Byla škoda, že seriál opustili, ale zas jejich příběh zakončil naprosto úžasně 6. sérii. Jejich místo v seriálu hned zaplnili Quinn a Clay, kteří si také prožili svoje.... Nakonec i Brooke, která neměla nikdy moc štěstí v lásce našla svého prince. Julian byl pro ni jako stvořený, i když se to z počátku nezdálo. Samozřejmě měli své problémy, ale u něj bylo vidět, jak ji miluje. Brooke si po těch všech neúspěšných vztazích (Lucas, Felix, Owen) někoho takového zasloužila. OTH bych doporučila všem, protože takový jedinečný příběh se jen těžko hledá, určitě nebudete litovat. Prostě Always & forever !

plakát

Náhradnice (2011) 

Myslím si, že pro tento film stačí jen jedno slovo.... !! DOKONALÝ !!

plakát

Černá hodina (2011) 

Super Sci-Fi film, zas něco jiného co tu ještě nebylo. Já jsem si to naprosto užila i když jsem čekala jaká to nebude blbost, mile mě to překvapilo. Hlavně skvělý nápad natáčet v Moskvě, většina takových filmů se většinou natáčí na území USA.

plakát

Mansfieldské panství (2007) (TV film) 

Nejsem moc velký příznivce těchto romancí z 19. století, ale přesto jsem se na tento film podívala. Především díky Billie Piper a Joseph Morgan, které mám docela ráda... Nečetla jsem sice knihu, ale film mě velice zklamal. Upřímně jsem se skoro celou dobu nudila, možná je to tím, že mě takové žánry moc nelákají nebo je to zpracováním filmu. U mě však tento film neuspěl.

plakát

Tvůj snoubenec, můj milenec (2011) 

Průměrná, možná dokonce podprůměrná romantická komedie. Nijak zvlášt nepobavila, ale ani nezklamala.

Ovládací panel
13 bodů