Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Buď chlap! (2023) odpad!

Ach jo! Na předpremiéře říkali: chtěli jsme tam dostat ode všeho něco - dobrodruřství, napětí, humor, pro děti, pro ženy, pro muže.. Tak se to povedlo jako pejskovi a kočičce. Nedá se to žrát! Scény na sebe nějak nenavazují - velké skoky i časový nesoulad. Humor žádný. Fakt jsem se nezasmál ani jednou! Snaha dojmout trapná.. Jestli je energie od Innogy kvůli tomuhle i o jen pár haléřů dražší, tak potěš odběratele! A prý uvažují o pokračování? Dejte prachy raději jinam, nebo někomu jinému!

plakát

Černý krab (2022) 

Popis zní lákavě a pak už je vše jen špatně. Zklamání!

plakát

Torpédo U235 (2019) odpad!

Jsem se domníval, že toto už točí jen Rusové.. Ale tohle je.. Ty voe!!! Néééé

plakát

Koridor života (2019) odpad!

Soudruzi, na to se nedá koukat. Vlastně asi jen soudruzi na to koukat zvládnou. Další "Klub přátel sovětského filmu". To je jak za CCCP. Co to je? Proč tohle točí? Snažil jsem se, ale 20 minut bohatě stačilo a i tak mám pocit, že jsem asi masochista.. Možná jen pro milovníky parních lokomotiv.

plakát

Něsokrušimyj (2018) 

To snad fakt ne!! Totální... nevím, jak to nazvat. Taktickému géniovi nepojízdný, ale neprůstřelný tank přijede opravovat manželka. Napadení vyššího důstojníka Sovětské armády se před ofenzivou vyřeší fotbálkem. V tancích místa jak na letadlové lodi. Zlatí Čtyři z tanku a pes!!! Jedna hvězda za rozdíl mezi sovětskými tanky.

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) odpad!

Ufff... Ty vole!!! Návrat v čase! Klub mladých přátel sovětského filmu! Na stejné hnusy jsme byli naháněni do kin v 70. letech. Kam jsme to dospěli? To to Lokti stojí za to? F.U.J.!!!

plakát

Swinging safari (2018) 

Ujeté. A ještě tak nějak divně ujeté. Takže kdo je ujetě ujetej - do toho..

plakát

Predátor: Evoluce (2018) odpad!

Když jsem (ještě asi tedy "za komunistů") viděl Predátora s Arnoldem, říkal jsem si: "to je ale kravina". Pak jsem postupně musel uznat, že je to docela dobrý film (asi jsem vzal Arnolda na milost). Dnes jsem nucen se kajícně omluvit. Predátor 1 je v porovnání s tímhle (jak to nazvat vůbec slušně?) hnusem naprosto skvělý film.

plakát

Ansisung (2018) 

Dalo námahu to dokoukat. Je to hrozně dlouhé a nudné. Rubání a rubání.. Nuda. Válečné finty? Blbost! Nereálné, nelogické. Trapné. Sem tam jakoby humorné postavy a jejich hlášky.. Nuda. Rádoby milostná zápletka. Nuda. Kouzelný luk a šíp - rána jak od vzduchovky.. Trapné. Buď to mělo být reálné, nebo ať jsou tam i draci.. Trapná nuda..