Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Western

Recenze (71)

plakát

Rudá volavka (2018) 

V tom filmu nic nemá logiku, nikdo nejedná uvěřitelně a rozehranou špionážní hru se sexuálním podtextem trumfnou i Cruel Intensions, a to sakra není špionážní thrilller!

plakát

Vysoká modrá zeď (1973) 

Nejlepší je úvodní znělka s (až) dokumentárními záběry z letectva z počátku 70. let, (záběry časově nesouvisí s dějem filmu). Zajímavá postava generála obsazená Martinem Růžkem. Monology hlavní postavy politruka jsou fakt kravské.

plakát

Legenda o drakovi (2015) odpad!

Všimli jste si, jak v jeskyni je Mira emancipovaná a hlavně současná dívka, zatímco pasáže z otcovy tvrze jsou rádoby historické a vše tradiční? Úvodní horrorová scéna a pak už jen přeslazený cukrkandl. Bohužel ani nedojde na pořádný střet ženicha a draka. Logika tu dostává na prdel několikrát do minuty. Nevyrovnané, hloupé.

plakát

Balíci (2004) (TV film) 

Po vzniku Díry u Hanušovic začíná mít tento film najednou smysl a tři hvězdy.

plakát

Zaklínač (2001) 

Film je pouze sestříháním vynikajícího seriálu do 2 hodin. Přišel o děj, souvislosti, popis postav a veškerý smysl. Nevím, proč to raděj nesestříhali do videoklipu trvajícího 3 minuty, než tohle.

plakát

Útěk z Planety opic (1971) 

Zatímco dvojka "Do nitra planety opic" je totální hovadina, na třetí film se dá koukat. Přináší morální otazníky, vtahuje do děje.

plakát

Nebezpečná krása (1998) 

Mizerné herecké výkony, historická doba, ale všichni se tam chovají a mluví jak v současnosti. Laciná pseudodojemnost. Nechápu většinové hodnocení, je to dost špatný film.