Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (175)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Hodně mi tu chyběl příběh Krvavé Alie, sestry Paula, která se měla narodit už když Jessica požila Vodu Života. Viděla jsem starší díla, četla jsem i knihu. Kupa věcí tady není  a jiné přebývají. Barona Harkonena měla zabít právě Alia a říct mu "Odpusť dědečku." Je toho víc, co bych vytkla. Ale koukat se na to dalo. Knihu mám doma.

plakát

My Happy Marriage (2023) 

Úžasné a přitom v jistých chvílích úplně jiné, než anime seriál. Nemám co vytknout. Vyplatilo se počkat si.

plakát

Bučó to šačiku no koi wa modokašii (2022) (seriál) 

Zas po dlouhé době vtipný japonský seriál, který se nebere tak vážně a není až tolik sladký. Opravdu jsem se v určitých chvílích bavila. Velmi dobře odlehčené. Styl dospělých, co se v určitých chvílích chovají, jako puberťáci mi vyhovoval.

plakát

Chef Hua (2020) (seriál) 

Jestliže si pustíte toto drama, tak vám půjde permanentně papulka šejdrem, protože se tam neustále vaří a jí. Má to i romantickou linku.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) odpad!

Snažila jsem se dokoukat aspoň první díl. Elrond jako nápadník Galadriel? WTF? Jako sorry, ale  tohle nedávám, protože jsem přečetla celý Silmarillion a tam je odkaz na to, že Galadriel je Elrondovou tchýní, tedy Arveninou babičkou.  Pro Boha živého, kdo tohle tak zpatlal? "Arven Undómiel byla nejmladší dcerou Elronda a Celebrían a vnočkou Paní Galadriel."

plakát

Mýtus (2005) 

Viděla jsem první seriál z roku 2010 kde hlavního hrdinu hrál Ge Hu (nar. 1982, Čína) , než jsem si pustila tento film. S politováním musím říct, že seriál byl více komplexní a lépe dějově propracovaný, než tento film. Njn. do jednoho filmu je velmi obtížné nacpat 50 dílů seriálu. Ale je fakt, že si na tom mohli dát aspoň víc záležet.