Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (16)

plakát

Temný les (2020) (seriál) 

Koho by zajímalo, jak to bylo úplně přesně, tak ať se podívá na dokument  Dig Deeper - Das Verschwinden von Birgit Meier.

plakát

No One Saw a Thing (2019) (seriál) 

SPOILER ...Námět se neopakuje pořád dokola, možná jen zkraje. Je vidět, že gazogazo neviděl seriál celý, jinak by zjistil, že těch vražd se v té malé díře s necelými 300 obyvateli, stalo víc. Za mně vcelku zajímavý seriál, i když o té poslední vraždě jsem měla povědomí a něco o ní už dříve četla, aniž bych tušila, že se stala právě v Skidmore. Docela masakr na to, jak malým počtem obyvatel se to hnízdo pyšní. Během pěti let 3 vraždy(a to nepočítám tu úplně první), je docela síla.

plakát

Parazit (2019) 

Přeceňovaná krávovina.

plakát

Experiment 21 (2020) (pořad) odpad!

Příšerná chujovina, nezáživná a blbá a ani umělá prsa Daisy Lee to nespraví, To, že to nějaká hlava nazývá sociálním experimentem, (aby to znělo noblesněji), tu hovadinu nezachrání a nic na tom nezmění.

plakát

Joker (2019) 

Pro mě těžké zklamání. Slabé dvě hvězdy a nebýt fenomenálního Phoenixe, tak dám jednu.

plakát

Dexter - Série 8 (2013) (série) 

Dost slabota, překombinovaný, místy až blbý. Jakoby šlo o úplně jiný seriál. Poslední série mě dost zklamala.

plakát

Nevinný (2018) (seriál) 

Bezva minisérie, napínavá a svižná, všechno pěkně odsejpá a není zbytečně natahované a se sympatickými hlavními hrdiny. Já se bavila.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Ano, dva hlavní herci výborní, atmosféra nebývale temná, ale to je tak všechno.Po čtyřech dílech už mě to jejich neustálé kecání přestává bavit a začínám na sobě pozorovat, že mě skoro začíná bejt šumák, kdo ty baby zabil.:-(

plakát

Bostonský škrtič (2008) odpad!

Strašlivý film a ještě strašlivější Faustino.Režisér musel být úplně mimo,když obsadil do role Alberta De Salvy tohoto herce,neodpovídá ani vzhledem,ani projevem,naprostý děs.Faustino je nevýrazný a působí spíš směšně,takže i na plakátu k filmu je jiný herec,protože Faustino ve filmu nepůsobí jako psychopat,ale prostě jen jako blb.Vzhledem k tomu,že byl před léty natočen slušný Fleischerův film Bostonský škrtič s Tony Curtisem,tak tento počin vůbec nechápu.

plakát

Varan vs. Kobra (2005) (TV film) 

Je fakt,že to byla neskutečná blbost.Vlastně skoro všechno bylo špatně,včetně herců,ale řekla bych,že už jsem viděla daleko příšernější filmy,takže jedna hvězda to jistí.:-)

Ovládací panel
1 bod