Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (185)

plakát

Abeceda hvězd (2002) (pořad) odpad!

Oplizlej hnusnej Vladimír Hron netalentovaný budižkničemu, nemožňák z Nemožňakova, napodobuje talentovaný hvězdy z toho pak může vyjít jen hnůj a zbytky blitek od feťáku z Hlaváku. Doufám že už je na úřadu práce nebo aspoň začal dělat něco co mu půjde, třeba světlo v divadle nebo nosiče vod.

plakát

Al Capone: Zjizvená tvář (1995) 

Jeden mých oblíbenců co emigrovali do Ameriky na počátku 20st. :) Kluk jeden se uměl probojovat, škoda že si toho moc neužil.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Trapný, ošklivý, hnusný, nepěkný, pohoršující strašně nudný a po hodině minutách jsem odešel z kina ! Proto nedám odpad protože jsem se nedokoukal. Dávám jednu za Deppa a druhou za ty žáby .. !!!

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Měl jsem tu původně 3* ale po tom co jsem to opětně zahlédl v televizi v této době, musím uznat že je to dost trapný sitcom s podprůměrnými gagy. V době kdy jsem to já sledoval to bylo cool ale když jsem to viděl teď bylo to opravdu trapné, ubohé .. fuj tajcl ufoun šoklivej !

plakát

Angel Heart (1987) 

Naprosto skvěle namíchaný drink s top herci ... De Niro si zahrál bravurně ďábla podsvětí a Mickey Rourke zoufalého nájemného očka. Film má krásnou atmosféru a napětí, skvělé dialogy a závěrečná scéna s De Satanem Nirem dodala tomuto snímku excelentní finiš. Thriller s velkým "T" 85%

plakát

Apokalypsa: Vzestup Hitlera (2011) (seriál) 

Zatím jsem viděl první díl a byl super, o druhé světové válce se dozvídá člověk furt něco nové a tento dokument není výjimkou.

plakát

Arsénova jedenáctka (2007) 

<3 od 2005 - navždy velký fanda !!! Pro mě je to srdcovka dokument o chytrosti a dobrých tazích mistra Pana Wengra, který se málo kdy mýlil a vždy držel Arsenal v top 4 i když se nedařilo nebo odcházeli hvězdy ! A invincibles bude jen jedna a to Wengrova !!!!!!!!!!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Říkal jsem si během první hodiny, že to vypnu, že na to nejsem dost sjetej ale nakonec to vzalo grády přidalo se několik myšlenek a filozofií a uzavřela to super pointa, nemohu si stěžovat, herci super a co hodně cením jsou masky, v některých postavách se nedají snad ani poznat. :D 5*

plakát

Avatar (2009) 

AVATAR je prostě na nejvíc 3* kdo kouká na filmy kvůli efektům dá 4* kdo na tom byl v kině 3D plus miluje efekty a nikdy nic moc kvalitního neviděl dá 5*. Příběh známý, jinak to docela šlo 70%

plakát

Bastardi (2010) 

Hodně nepřirozených herců, obzvláště těch co hráli roli hlavní. Amatérský cirkusácký děj na motivy skvělých filmů jako 187- kód pro vraždu nebo nebezpečné myšlenky. Jediný Potměšil zahrál dobře .. Hlavní herec v roli Tomáše Magnuska totální katastrofa .. Film ze zkurvenýma cikánama , které by zabíjel na potkání .. tuhle verbeš bych ani neučil ... jen poslal někam do dolů . .. Na to že je to česká režie dávám 3*, za normálních okolností u zahraničních filmů bych dal 2* .. Jako plus beru že nenávist vůči cikánům u mě povyrostla na stupeň .... (nechutně nepřátelský)