Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (310)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Tahle podívaná je jedna dlouhá mimořádná nuda, kterou neopepří ani herecké vykopávky a trapné výkony.Jediné co stojí za skutečnou pozornost je pár okamžiků , ale to co na tomto filmu oceňuji je nápad, kamera a neskutečná odvaha jít do tak dlouhého " bijáku"

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Tak dnes jsem se odhodlal a film si pustil,ale po prvních minutách mi došlo jak hrozn dílo to je.A když vypustil Bilbo Pytlík větu o svatojánské noci... chtělo se mi lehce napsáno vyzvrátit zbytky večeře přímo na TV.... Všechno má skončit ve správný čas a Hobit je jen další důkaz onoho moudrého tvrzení. Krom toho vkládat křesťantví do filmu, kde mu vysloveně sluší Slunovrat je tak neuvěřitalná manipulace, že i kdyby natočil Jackson cokoliv jiného a možná i kosmicky dokonalého, tohle jej usvědčuje z mnoha a mnoha věcí, které se djí za oponou!!!!!!!

plakát

Země bez zákona (2012) 

Tak tohle bylo velmi příjemné oživení zlehka zatuchajících vod filmového průmyslu.....Sice konec hrozný,ale poklud se podaří v tom všem pochopit myšlenku tvůrce a ono americké "freedom" pak se z toho stává poměrně nenudný zážitek hodný někdy i zopakování.

plakát

Bastardi 2 (2011) odpad!

Myslím, že přišel čas na cenzru pro zjevnou nekvalitu!!!!!!!!!!! Na tohle sehnat peníze a pak je za to nesydatě utratit a tvářit se jako umělec no ...na to musí mít "zvíře" žaludek!!!

plakát

Borgiové (2011) (seriál) 

Tak tohle je skvostné uchopení minulosti.Kamera je mistrovksá a postavy tak vykreslené, že to ani snad lépe nešlo. Dupe od první d poslední klapky.

plakát

Cigán (2011) odpad!

Hrůza po všech stránkách.Filmařská tragedie a neznalost hovorové cikánštiny míchané s prvky srbštiny bylo více než ubohé.Sabounký příběh o nikom a o ničem s bezemočním koncem.... Vrátit peníze, omluvit se divákovi a už nikdy nic podobného pane Šulíku a jeho teame NETOČIT!!!!!!!!!!!

plakát

Expres na západ (2011) (TV film) 

Osobně se domnívám je jediné vhodné slovo pro ohodnocení celku je jediné VOŇAFKA po všech stránkách.Nevím jak ostatní, ale já jsem si šmáknul...

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Investorem tohoto snímku je evidentně Vatikán..... Kdyby se alespoň někdo pokusil držet v tomto žánru koukatelné závěry filmu, ale to už chce asi divák nemožné!!! Některé triky jako by natáčel někdo z prvorepublikových amatérů. Osvětlení bylo přespíliš temtné a jindy zas tak kontrastní, že sítnice volala na poplach. Brutální začátek, který ihned zkazil nepovedený třasotrik.... Na tohle opravdu podruhé nekouknu.Cage účes ala Con Air nemůže film nijak vylepšit.

plakát

Kohout na víně (2011) 

Klasická ukázka z toho jak na klišé a přehrávání postavit hezký film. Opakuji znovu a znovu, ale nemohu si pomoci.Proč to nejde u nás??????????

plakát

Obřad (2011) 

Chvílemi strhující, překvapivé, ale z poloviny hloupé až nevkusně.Ovšem kamera, masky a střih vynikající.A.Hopkins je prostě kro toho všeho vždy sázkou na jistotu.