Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (14 110)

plakát

$ (1971) 

Originální nápad, dobré obsazení, ale celá akce je trochu překombinovaná.(50%)

plakát

$5 a Day (2008) 

Pozitivní, milý film o podvodníkovi a jeho zdárném synovi.(max.70%)

plakát

'A' (1965) 

Spisovatel se snaží všemi způsoby zbavit velikého písmene A. Když se mu to podaří, tak se v posledních 20 vteřinách obejví písmeno B.

plakát

A (1998) 

Natáčeno dva roky s bezprecedentním přístupen k sektě Aum obviněné z masového zabití plynem Sarin v tokijské podzemce. Obdivuhodný dokument nabízí složitý pohled na subjekty jako osobní odpovědnost, reakce publika na terorismus a individuální práva....Zajímavý dokument.

plakát

Aaahh Belinda (1986) 

Divadelní herečka Serap natáčí reklamní film o šampónu Belinda, v němž ztratila svou totožnost a stala se hospodyní se dvěma dětmi. Film pojednává o dilemma, kterou podstupují Serap a její manžel Naciye....A pak na ni zaútočí obrovské balení šamponu Belinda..."Když přijde řeč na práva žen, muži začnou mluvit o manželkách jiných"...Hravý film se skrytým feministickým nábojem.(75%)

plakát

Aandhi (1975) 

Hotelový manažer J.K. jednoho dne zachrání opilou Aarti, dceru vlivného politika. Zamilují se a vezmou, avšak po čase se rozvedou. Navzdory vzdálenosti se cítí spojeni, ale Aarti se zdržuje řeči o něm, protože by to ohrozilo její profesi političky. Když je ponížena opozičním politikem, J.K. ji nabídne pomoc, ona je z toho pohnuta. Je zvolena a uspořádá si svůj život.(max.50%)

plakát

Á, bakudan (1964) 

Satirická groteska po japonsku, výstřední humor. Pro japonofily.

plakát

Abaširi Bangaiči (1965) 

Solidní film o trestancích, daleko na severu ve sněhu rubou stromy, pak utečou. Scéna stíhání na úzkokolejce pádící z kopce je zajímavá.