Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (649)

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Kurňa, co mi pliveš na hrob! Pokud musíš plivat, plivej si ze zevnitř na svůj!

plakát

Megalodon: Obří superžralok žije (2013) (TV film) 

Nechci vylučovat, že nějaké nějaké monstrum, třeba Megaloman v oceánu v žije. Konec konců jsem v něm také plaval a občas si nás pletli... Tady jsem ale přesvědčen, že se jedná o 84 minutový podvod, na vodě i pod vodou. Až od něj přinesou autogram a zubní otisk, tak uvěřím...

plakát

Parlor (2015) 

Saďouři si bezesporu přijdou na své. Já měl půlku filmu pěkně stažené půlky. Běžným smrtelníkům nedoporučuji film stahovat // pozor spojler // a zvláště se vyvarovat vlastního stažení( třeba z kůže). Jak říkají osvícení autoři: ,,Stahovat je zločin,,... Hodnotím podle pocitů a ty byly hustý.

plakát

Jak se budí princezny (1977) 

Raní ptáče zobe na dveře, kohout zavrzal, slepička už slepičinec dávno snesla a Růženka stále spí. Že se Růženka, že se nestydí......Hm, to je ta tvorba komentářů ve třičvrtě na pět ráno...

plakát

Poslední rytíři (2015) 

Příběh Sedm samurajů v multi-kulturní, multi-historické a multi-architektonické splácanině. Už se ,,těším,, na podobné radosti, třeba Vinnetou, co by Arab a Ššoči v burce. Když už jsme u Indiánů tak ti chudáci v tom mají zmatek už dnes, protože nevědí jak mají teď říkat ,,Velkému Bílému Otci ve Washingtonu,,.... Nicméně, jako příznivec ,,mečíren,, ,nemohu dát méně.

plakát

Rezistence (2015) 

Nejdřív jsem si myslel, že budu na Rezistenci rezistentní i já a dám tomu jeden bod za soucitné a jeden za mírumilovné. Druhá půlka to naštěstí zachránila, tak přidávám body za odvážné a spravedlivé. Sečtělí, jako hlavní záporáci poslední bod nedali.

plakát

Tajemná a neznámá podzemní Praha (2001) 

Jak už píše mudvayner, dalo by se tam doplnit dost věcí, kryty civilní obrany, zvláště ty co jsou součástí starších tras metra. Je tam ukrytá i celá podzemní nemocnice. Kryty papalášů v oblasti Pražského hradu a Strakovy akademie, štoly v oblasti Malé a velké Ameriky a Mexika, co se táhnou až k hranicím Prahy. Podzemí by také určitě neuškodilo přidat trochu víc tajemna, úplně by stačily kilometry propojených sklepů a chodeb v oblasti Starého města. Nicméně je vidět neuvěřitelný technologický pokrok při pracích v podzemí. Dříve se tunelovala pouze zemina či skála dnes je vidět na příkladu tunelu Blanka, že se dá tunelovat i vlastní tunel...A taky se mohl Cílek trochu lépe obléknout, když už je v té, ehm.., televízi:-).