Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

Příští moje cesta, bude raketo-stopem na Pandoru. Úžasná fantazie tvůrců. Přelomový film - je možné natočit věrohodně úplně všechno a to ve 3D.

Vetřelec: Vzkříšení

Vetřelec: Vzkříšení (1997)

Děj filmu je velmi jednoduchý. Z naklonované Weaverové se porodí dcera, která je vlastně Matkou a tato dcera, která je Matkou, porodí Vaverové syna, který je jednak synem Weaverové, ale zároveň i jejím bratrem, protože ho porodila Matka. Do toho se tam motá plno vetřelčat, které jsou jednak vnuky Weaverové, ale zároveň i bráškama. Koukám, že už se v tom začínám sám ztrácet, tak se Weaverové vůbec nedivím, že syna i bratra v jedné osobě vyfoukla přes sklo a zbytek příbuzenstva pobila...No a pak si někoho klonujte... P.S V příštím díle chci vidět Taťku vetřelce, aby se to vrátilo trochu do normálu...

Matrix

Matrix (1999)

Je opravdu realita to co tady žijeme? Netváří se to jenom tak? Nežijeme souběžně v jiných dimenzích? Nežijeme náš život až po smrti? Tohle jsou některé z otázek, které film otvírá... Při použití drog, nebo v hluboké meditaci se člověk dostává do jiné reality, která mu připadá stejně reálná jako ta naše... Která je reálnější realita ???

Poslední samuraj

Poslední samuraj (2003)

Amíci zase perlí. Amíci jsou pozváni, aby dělali Japoncům odborné poradce, zajistili výcvik a dodaly zbraně, pro nově tvořenou Japoarmádu. Ve skutečnosti to byli Němci, kdo výcvik a zbraně zařídil. Ti mají ale smůlu, že nejsou Amíci. Při první bitvě japoadmády se samuraji je zajat jeden amíckej důstojník a prožije si zimu se samuraji. Protože je amík tak se přes zimu nejen naučí všechny samurajské zvyky, japonštinu, ale i šermovat líp než většina samurajů za celý život. Taky u toho stihne ještě drobný románek. Pak je závěrečná bitva, která vžene slzu do oka. Takže je nutno jí utřít, a zhodnotit film. Výborně vykreslený život samurajů a nejlepší výkon, který jsem kdy viděl u Toma Cruise. No a mrkněte, kdo dělal hudbu...

Kruh

Kruh (2002)

Horror jak má být. Člověk má chuť dát před televizi mříže, aby na něj nevylezla ta čvachtající, blbě koukající potvora. Také jsem vděčný za Pražské vodárny, že nemusím brát vodu ze studny - díky Béme - za to ti odpouštím Blanku. Teda pokud z ní taky něco nevyleze.

Skála

Skála (1996)

Parta mariňáků se rozhodne zahrát si s kuličkama ( myslím hru, ne nic intimního ). Ukradnou ve skladu kuličky, pro jistotu i s raketama, aby jim to lépe lítalo. Následně se přesunou na ostrov, kde zajmou několik desítek diváků, aby měli obecenstvo.Vládě se to vůbec nelíbí, protože správný mariňáci mají mordovat někde někoho ve světě a né hrát si s kuličkama. Tak tam vyšlou specielně speciální komando, jednoho chemika ( nemám na mysli, jednoho nejmenovaného českého politika ) a Seana Conneryho protože dostal Oscara a zaslouží si to. Speciáně speciální komando dostane olověné kuličky, s těma nemají šanci vyhrát a vypadnou ze hry. Za to Connery s chemikem jsou zdatní hráči a obíraj mariňáky jedna radost ( myslím o kuličky.. ).Mariňáci se rozhodnou hru rozšířit o další spoluhráče a pošlou jednu raketu s kuličkama na nedaleký stadión aby si tam taky zahráli. Raketa spadne do moře, takže hrají ryby. Nakonec jednoznačně vítězí chemik s Connerym. Chemik má totiž jistou ruku a přesný odhad a Connery mu pomůže se dostat z každého tunelu. (Pokud se vám zdají některá věty dvojsmyslné, jde čistě o náhodu ).

Zátah: Vykoupení

Zátah: Vykoupení (2011)

Vyprázdni svěrače, posaď se, nepřemýšlej a 101 minut se usmívej, je tu největší mela, co jsem kdy viděl.