Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (241)

plakát

Moucha (1986) 

Hnus a nechutnost. Už nikdy víc. Tak hnusné a zároven tak skvělé. To je Moucha.

plakát

Antikrist (2009) 

Film, který vás dostane na plné čáře. (Opravdu skvělé, dívat se na něj při večeři) Lars je mistr a všichni to o něm víme. Co se dá dokázat se dvěma herci, pár zvířaty a nůžkami.. Tak skvělý film, že už ho nechci nikdy vidět znovu. 5*

plakát

Imaginární lásky (2010) 

Xavier si mě získal na plné čáře. Na tak mladého režiséra/herce totální masakr v podobě naprosto vyčerpávajícího díla. Bang, bang!

plakát

Těžká dřina (2011) (pořad) 

Tak našli v Toytoyce mobil...a co!

plakát

Minyeoneun goirowa (2006) 

Jenna mi neskutečně připomínala J. Albu. a asi proto mi přišla tak sympatická :) skvělá komedie, začátek trochu slabší, ale co.. příběh skvělý a o hudbě ani nemluvím!

plakát

Woori jipyeo wae wassni? (2008) 

Hrozně nepřehledný film, kde jste chvíli v přitomnosti, chvíli v budoucnosti. Celé je to zabalené do příběhu magor a blázen se dají dohromady a celý film si vypráví příběhy z minulosti. Hrůza, děs, nuda. Další nepovedená jihokorejská zbytečnost. 1*

plakát

Nae namjaui romaenseu (2004) 

Ne, ne, ne! Jeden z mála JK filmů, na který se prostě nedá koukat. Stačilo deset minut a věděl jsem, že víc jak 3* to nebudou. Po úmorné a zničující hodině jsem věděl, že víc jak 2* také nedám. A tak to zůstalo až do konce. Další film, na který si za týden už ani nevzpomenu.