Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (192)

plakát

Speed Racer (2008) 

Nedodíval jsem se. V určitých pasážích se mi z toho kolorovaného wannabe nářezu dělalo zle. Larry? Andy? Může mi to někdo vysvětlit? P.S.: Viděl jsem toho dost natolik abych mohl hodnotit.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

3,5 hvězdičky. Všichni jste pohanili Extra Život a Pláž a teď tu budete vynášet do nebe Milionáře, protože Vám hraje na city. Moje pocity vkusové nadřazenosti jsou někdy více než oprávněné... Jestli tohle klišé dostane sošku tak už vážně nevím. Poklona pro Dannyho Boylea, oblbnul jsi svět a tvůj film si zaslouží Oscara za režii, kameru, ovšem za nic jiného. 78% P.S: Na konci si všichni vzpomeneme na Chrise Pontiuse.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Jeden z nejlepších filmů všech dob, s pár zásadními nedostatky, které jsou však přebity ostatními kvalitami filmu. Za nedostatky mám na mysli názor, že naděje je dobrá věc, a klasicky přehnaný konec. Ale takhle Hollywood vždycky točil a točit bude.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

4,5* Má to sakra něco do sebe, ale ten rám klasickýho sitcomu je prostě moc výraznej

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Živě si pamatuju, jak jsem si poprvé říkal jaká je Pulp Fiction sračka. Pak jsem se podíval znova a znova, a už to nešlo zastavit. Asi jediný film, který tady na čsfd komunitě zraje s každým shlédnutím jako víno. Kéž by všichni dokázali měnit názory.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Když člověk vidí fantastické ohlasy na tento film, jak ho mnoho lidí velmi chválí, a to i Brada Pitta atp, najednou se to člověku znelíbí, zkřiví se mu huba a začne hledat nedostatky. Já bych řek, že dost z těch lidí, co tento film kritizují, kdyby viděli, že je většinou lidí neoblíben a zatracován, vychvalovali by ho do nebes. - gen. zhukov

plakát

Sejmi eso (2006) 

Po druhém shlédnutí zvedám. Je rozdíl dívat se na film s partou postpubertálních kamarádů, a sám u dvd přehrávače. Takhle by točil Guy Ritchie, kdyby věděl něco o akci.