Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (6)

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Naprosto NEJLEPŠÍ FILM který jsem viděl. A to jsem ho viděl přinejmenším stokrát. super zápletka, super herci a super efekty (samozřejmě myslím na tu dobu). Další díly se taky ohromně povedly, což je velké +.

Návrat do budoucnosti II

Návrat do budoucnosti II (1989)

Tento film naprosto vyvrací názor že pokračování nejsou dobrá. Myslím že Návrat do budoucnosti 2 je naprosto stejně chytrý, vtipný a okouzlující film jako jeho předchůdce. Naprosto suveréně zvládá všechno to cestování časem, které by mohlo být matoucí, ale zde je naprosto srozumitelné. Zde opravdu není co vytknout.

Návrat do budoucnosti III

Návrat do budoucnosti III (1990)

Horší než dvojka, stejný jako jednička. Tak by se dala charakterizovat závěrečná část trilogie. Prostředí je ztvárněné takřka bezchybně, městečko žije ohromným životem a detaily opět nechybí. Do příběhu vstupují nové postavy, které jsou poměrně sympatické a úroveň rozhodně nesnižují. Navíc se zde konečně začíná rozvíjet charakter doktora Emmeta Browna.

Matrix

Matrix (1999)

Naprosto úžasný film. Má skvělou technickou stránku. K té se nic jiného napsat nedá, protože Matrix je sám o sobě pojmem. Herci hrají velmi dobře. A samozřejmě originální přiběh. Člověka donutí se alespoň na chvíli zamyslet.

Ovládací panel
3 body