Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Western

Oblíbené seriály (10)

The Wire - Špína Baltimoru

The Wire - Špína Baltimoru (2002)

Pro mě naprosto skvělá záležitost. Není lepší krimiseriál a možná seriál vůbec. Skvělé dialogy, charakteristiky postav, perfektní znalost prostředí. Úžasné výkony hlavních hrdinů a především padouchů. Sypu samé superlativy, ale je to prostě boží. Dílka typu Kriminálka Las Vegas, Kosti apod. jsou při vší kvalitě jen mainstreamové odvary. Kapku se k tomu blíží snad jen Shield...

Fargo

Fargo (2014)

Mám pořád psát superlativy? To je trochu nuda. Přes mé obavy se seriál srovnal s filmovým originálem a v mnohém ho předčil. Výborná kamera, hudba. Skvělí herci a černý humor. Padouch ze 3. série (David Thewlis) je ten nejhnusnější padouch v celých dějinách kinematografie!

The Deuce: Špína Manhattanu

The Deuce: Špína Manhattanu (2017)

Krása. Naprostá dokonalost. Perfektně vykreslené reálie New Yorku na počátku 70. let 20. století. Skvělé postavy a super dialogy. Přirozený střih, jednotlivé scény do sebe logicky zapadají. Herci jsou, až na výjimky, běžnému publiku neznámí, ale hrají skvěle. No jo, zkrátka ta prohnilá Amerika, která už světu nemá co nabídnout... Proč to ani v nejlepších současných českých seriálech nedosahuje podobné úrovně? To je pro mě pořád záhadou. A to se mi některé líbí dost.