Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (27)

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Tak mě Tom po dlouhé době zklamal, asi to muselo přijít. Po posledních dvou výborných MI jsem se bál, že kvalita půjde dolů a bohužel se moje obavy naplnili a bolelo to. Velmi hloupý příběh, někdy až neuvěřitelně stupidní dialogy, skoro všichni se občas tváří tak vážně až se mi občas chtělo smát a přiznám ,že slovo ENTITA tam snad padlo 1000x. Akce byla kvalitní, ale pro mě nebylo nic u čeho bych si řekl WOW To je bohužel daň za kvalitu s předchozích filmů. POZOR SPOILER zvuk spalovacího motoru u BMW nahradilo bzučení elektro autíčka, dynamické rvačky s předchozích dílů nahradilo nepřehledné mlácení v uličce, prakticky ve všem je tento film trochu horší než ty přechozí. Film to je pořád dobrý, má úžasnou hudbu, rychle uteče a má sympatické obsazení(hlavně Hayley)ale za mě je jen dobrý a bohužel po předchozích filmech je to prostě zklamání. Holt zvykl jsem si během těch let na větší kvalitu a budu doufat, že si zpravím chuť u dalšího dílu.

plakát

Uncharted (2022) 

Hra Uncharted je sám o sobě film,který člověk hraje,takže když jsem se dozvěděl,že tuto úžasnou hru chtějí zfilmovat,byl jsem hodně zvědavý za jaky konec to tvurci chyti.Bohuzel se naplnili moje obavy a film je neskutečně odfláknuty. Postrádá jakokoliv hloubku,emoce a celkově je neskutečně sterilní. Jediné za co musím dát 2* je Tom Holland a trocha slušně akce.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Nebýt tancujiciho konce a scény se zvířecím nebem bylo by to za 5*. Jinak nejlepší marvelovka za hodně dlouhou dobu.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Přiznám se, že komentáře píšu velmi zřídka, ale u tohoto filmu se vyjádřit musím. Tak blbý film za takový peníze jsem neviděl hodně dlouho. Důvod proč dávám dvě hvězdy jsou pouze za hororové momenty a herce co hrají jak můžou, ale ten zbytek je opravdu hrůza. Obrovské nelogičnosti, propagace LGBT, dementní dialogy. Začínám si vytvářet dosti silnou averzi na studio Disney a budu doufám že Sam Raimi spíš natočí další kvalitní nizkorozpočtovy horor než aby plýtvat svym talentem na takové kraviny.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Tak to dopadne, když lásku k filmu vystřídá finanční kalkul, lenost a spěch. Jako fanoušek hvězdných válek velmi hořká pilulka. J.J. je výborný režisér, ale s blbým scénářem ani on nic neudělá. Moc bych si přál, aby tato trilogie nikdy nevznikla, protože mi trochu kazí filmy předchozí.

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Jako velký fanoušek Baye jsem se na tenhle film moc tĕsil. O to víc to bolelo. Takovou nelogickou, stupidní a nudnou kravinu jsem dlouho nevidel. Zajímavá je akorát počáteční honička a dobry soundtrack, ale jinak nuda až do konce.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Úžasná jízda a absolutní respekt k týmu lidí který tento úžasný film vytvořily.Moc se my líbilo že dali tolik prostoru Thanosovi. Skvele jsem si tento film užil jen ty akcni sceny bylo obcas trochu neprehledny ale nemůžu se dočkat až uvidím zakončení této skvělé filmové ságy.PS:konec byl fantasticky

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Bomba.Akcni orgie s neskutecnym tempem a vizualem.Jeden s nejlepších filmu co jsem kdy videl. Skutečnost ze tento filmu natočil 70 lety Miller mě udivuje

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Z tohoto filmu by jsi měli vzít příklad nove star wars.Svezi,originální,zábavný film,který mě bavil od začátku do konce a jeden z nejlepší marvelaku.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Film,který je řemeslné zvládnutí,ale absolutně postrádá to co starší díly.Originalitu a hlavně srdce.