Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (142)

plakát

Starsky & Hutch (2004) 

Dobrý nápad se skvělými herci v hlavních rolích a dál následuje improvizace.Nájezd na dobrý film-skvělé,ale poté zřejmě nevěděl režisér o do toho filmu dál doplnit,ještě když k filmu připadne takový obyčejný případ a na závěr to všecno zkazil teplý Will Ferrell s trapnou scénkou v base.Tu všechnu hrůzu nezachrání ani slaboučký komediální přístup k tomu všemu,protože toto komedie nebyla,jen marný pokus o vtip.-nevtipné,celkově slabý případ,místy opravdu nevkusné a trapné +dobrý rozjezd filmu,nápad,prostředí sedmdesátých let ++-=40% když to sečtu nevyjde mi nic pěkného,každý má prostě jiný vkus.

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Jim Carrey jako obvykle ze sebe dělá hlupáka,Farrelovy válejí a vtípky se sypou,neuvěřitelné,ale všechny tyto vyjmenované kombinace mě pobavily a povznesly mou náladu vzhůru.Ulétlé vtípky více podporují vzrůst procent a dvojice herců si sedly skutečně dobře.To a ještě o mnoho víc dělá z této skoro romantické komedie ještě vetší nářez. -v některých scénkách by to chtělo ubrat,další hloupě zábavná komedie +duo dvou herců Jima a Jeffa,zpezření o výkupném a pronásledováním dvou padouchů,kteří si o dvojii mysleli bůh ví co bylo zajímavě vtipné ++-=80%není co dodat,shlédněte film a budete vědět více!

plakát

Lhář, lhář (1997) 

Celkem příjemný rodinný film,který někdy dokáže pobavit,udělat usměv na tváři a nedokáže ho rozvinout ve smích,jen na mále ufrknutí.Jako obvykle u komedií bývá slabý dějový příběh,kde kolýsá jen na malých forkách,byl jsem zklamaný,čekal jsem možná něco víc než jen tuto slabší komedii a zdlouhavé soudní scény. -někdy přehnané,celou dobu ze sebe dělal Carrey hlupáka,jak taky jinak?+naštěstí film nenudil + + -=65% na oddech dobré.

plakát

Suprhrdina (2008) 

Celkem obyčejná nepovedená parodie,ale za chabý děj,úplně stejný ze spider-mana a zcela jasným ukončením,ty některé procenta mínus.Některé momentové forky dobré,někde už s humorem přesáhly hranice zábavy do nechutnosti.Většinu času zcela neoriginální kopírka na akční komiksové filmy od spider-mana,přes fantastickou čtyřku,až po x-meny.Celková stopáž 1hodina15minut poukazuje také,že tvůrcům kompletně došly veškeré nápady,které jim došly i od 30minuty filmu.Nepříjemně jsem se tedy bavil na nejnižžší úrovni shlédnutého filmu.U prvního shlédnutí jsem hodnotil 60%,nyní po shlédnutí druhém se mi tato parodie neskutečně znepříjemnila.=30% od tvůrců Scary movie se čekalo daleko více ve všech směrech.Já se tedy nebavil,většinu filmu jsem protrpěl,ten zbytek jsem se bavil.

plakát

Když musíš, tak musíš? (2003) (pořad) 

Velmi poučný TV seriál o drogách a co z člověka udělají,skutečné příběhy dobře zformulované,stačilo mi vidět pár dílů a jsem spokojen.=60% nechápu jak může někdo drogy používat,po tomto seriálu jsem z nich ještě více znechucen.

plakát

MXŠ: Mimořádně extrémní špión (2006) 

Myslím si,že Vince už ujel míle mil za hranicemi smyslnosti,což by nevadilo kdyby byl film dějově i celkově zábavný,a vidím,že Vince s tímto slabě komediálním nádechem neuspěl,když je zde pouze žánr rodinný...=35% -těch opic už bylo moc!!!

plakát

MXP: Mimořádně extrémní primát (2002) 

Robert Vince se pořád asi neumí představit to,že filmy o Jackovy prostě nejsou dosti dobré a nadále udělal další.Film na úrovni s dvojkou,místy mi přijde,že Vince kopíruje svá předchozí díla(vždy je nějaká hlavní postava s Jackem,vždy ho něco naučí-bruslit,jezdit na skateboardu a snowboardu),a tím už začíná Jack skutečně nudit.=40% +tragédie nebyla až tak velká.

plakát

VIP 2 - Jack se vrací (2001) 

Trošku slabší,ale ne špatné pokračování dětského filmu.=45% někdy místy pobaví,to je tak vše.Překvapilo mě,že tvůrci sehnaly úspory na dvojku po slabší jedničce a spíše se divím proč???

plakát

VIP: Velmi inteligentní primát (2000) 

Celkem průměrná zábava,ale z prvu ocenit nápad,že koho by napadlo udělat film o opici,která hraje profesionální hokej,BRAVO!!!=55% Robert Vince film pojal ještě celkem v pohodě a slabé zábavě na obyčejný dětsky smyšlený film,s přehledem brát,že je hlavně určen pro děti.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Tak to dobře skončilo(dějově i procentově),Yates mi poprvé předvedl dobrý film a reputaci u mě si zajistil.Dobré a nepříliš drahé trikové scény a dobré fantasy akční scény,opravdu poprvé po dlouhé době co jsem se v kině u Pottera dobře bavil,smůla že to s relikvií smrti 1 části tak nedobře dopadlo,v druhé polovině filmu byly vyčerpány všechny Yatesovy možnosti.=80%,po rozmyšlení 85%, jak jsem s pročítal před shlédnutím komentáře,prý hodně chyběly emoce na to,že to byl poslední díl,já můžu jen dosvědčit,NA POSLEDNÍ DÍL SKUTEČNĚ CHYBĚLY!