Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

Zachraňte vojína Ryana

Zachraňte vojína Ryana (1998)

Válečné filmy já můžu, proto je Vojín Ryan na prvním místě. Drama s velkým "D" a velkou emocí. Pokud máte možnost si ho vychutnat ve velkém sále s pořádným zvukem, připravte se na nezapomenutelný zážitek..

Ctihodný občan

Ctihodný občan (2009)

Gerard Butler se do role hrdiny, který chce pomstít svou rodinu náramně hodí. Co na tom, že jej zavřou, on i nadále pokračuje ve svém plánu.. Když pomineme menší klišé, určitě je to jeden z nejpovedenějších Thrillerů za poslední dobu.

Boeing 747 v ohrožení

Boeing 747 v ohrožení (1996)

Tohle byl snad první akční film, na kterém jsem za mlada ulítával. Co na tom, že Steven Segal po chvilce odletí a už se neukáže, ostatní jej zdatně zastoupí. Čeho si ale cením nejvíce je napětí. Napětí doprovází film po celou dobu, teda když vypustíme mírně nudný začátek. Přechod do letadla, bomba na palubě, sestřelit/nesestřelit, piloti po smrti.. Akčních scén moc neuvidíte, ale napětí vás doslova pohltí..

Počátek

Počátek (2010)

Zprvu jsem byl skeptický, avšak po nějaké půlhodině jsem věděl, že to bude jízda. Film je doslova geniální, stíhat všechny úrovně snu ve snu bylo téměř nemožné.. Tenhle film stojí za to viděl dvakrát. Uvidíte, kolik vám toho napoprvé uteklo..

Přes přísný zákaz dotýká se sněhu

Přes přísný zákaz dotýká se sněhu (2005)

Bezvadná divadelní komedie. Další skvělý počin Antonína Procházky. Viktor Limr a "paní domácí, nebo kurátorka a vězeň číslo xxxx, co replika to perla.. (Řikali mi Prťa, dost mě tam respektovali.. ; Jsem v podmínce. Kdybych vyšel ven a srazilo mě auto, půjdu do basy za to, že jsem mu odřel lak.)

Sluha dvou pánů

Sluha dvou pánů (2000)

Pokud jde o styl, comedie del'arte mě nikdy moc nelákala, stéjně jako představitel hlavní role. Avšak jeho famózní výkon, to bylo něco.. něco neuvěřitelného. Když k tomu přidáme vtip a skvělé hlášky (Co to jeeee? Tohle že je pudlik? Třepe se to spíše jak ratlik), máme dostatek důvodů koukat na to znova a znova..

Vrána

Vrána (1994)

Temná legenda, temný film a temná, depresivná atmosféra.. Jeden z nejlepších a nejsmutnějších filmů, zároveň bezpochyby nejlepší comics co byl kdy natočen. Brandon Lee měl tímhle filmem našlápnuto vysoko. Bohužel fatální chyba, tragédie při natáčení odsoudila Brandona Lee do role Erica Dravena už navždy..