Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (172)

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Tahákem budiž všichni pavouci. Než se tam však zjevili, usínal jsem nudou. Propojení jiných galaxií a všech Peteru Parkeru, se mě osobně hodně líbí a zachránilo to film od propadu hvězdiček.

plakát

Král (2019) 

Kterak to věčně opilý Jindra, dotáhl až na hrad.  V mladické nerozvážnosti a tak trochu opojen mocí, rozpoutal válku a napadl cizí království.  Druhou půlku nezachránil ani ukecaný upír a tak nějak jsem se tím pronudil...

plakát

Hubieho Halloween (2020) 

To je přesně tak hloupá magořina, jak od Adama Sandlera čekáte. Kdo nemá smysl pro (trapno) humor, ať to ani nepouští. Jo ta jeho termoska, na ni by se Horst Fuchs opeřil.. :)

plakát

Drsný město (2020) 

Začátek nadějný, konec nečekaný. Jinak moc dlouhé, místy nudné a ani vedlejší role Bellea a fešné dcérky zpustlého Rena, mě nedonutí pustit si to znova..

plakát

Den zrady (2011) 

Hvězda dole za konec. Celý čas tě příjemně kouří a před vyvrcholením dostaneš kopanec do koulí..

plakát

Dvojníci (2016) 

Duo Sokol a Kohák prostě musí pobavit. Upřímně říkám, že jsem se pobavil a tolik špatného hodnocení si to vážně nezaslouží.

plakát

Ledová archa (2013) 

Chvíli jsem doufal, že Curtis naplní svůj osud a celková bizarnost se uzavře. Bohužel. Přežila to Japonka a černoch, rasisti..

plakát

Pryč od pece (2013) 

Docela napínavý Thriller, který ještě umocnil výkon Woody Harrelsona. Ten dává filmu hvězdičku navíc. Taky Casey Affleck překvapil v roli depresemi stíhaného válečného veterána..