Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Recenze (173)

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Odvážnější (a hezčí) Naruto s vynikajícím soundtrackem, který mě dokázal upoutat k obrazovce na dlouhé hodiny. Pomalu se začínáme dozvídat souvislosti, mnoho postav překvapilo a jednoduše se blížíme se do finále. Čím dál více se nemohu zbavit dojmu, že Kishimoto měl vše dopředu detailně připravené. Škoda jen fillerových dílů, které byly občasně tak moc stupidní, že se mi otvírala kudla v kapse (viz filler s Guren: "domov je tam, kde na tebe lidé myslí"- fajn, brala bych to, kdyby se to neopakovalo v jednom díle snad stokrát). V podstatě se jedná o pozitivně nabité anime, které není určeno jen pro mrňata (i když ho vysílali, tuším, na Jetixu). Naruto mi hodně dal a myslím, že délkou a současně kvalitou se nevyrovná (prozatím) žádnému jinému anime. Viděno 2x, podruhé naštěstí již bez fillerů.

plakát

Britney Spears: Ooh La La (2013) (hudební videoklip) 

Zdá se, že Britney už se nezmůže na nic víc než na pohyb na místě. Ale vážně - samotný song za moc nestojí, zpracování je taktéž otřesné, ani jako propagační klip k novému filmu se mi Ooh La La nepozdává.

plakát

Indigen (2002) 

Fatal error - to sedí. Animace fajn, ale jinak je to celé jedno velké WTF.

plakát

Affection (2012) 

Ta animace byla tak příšerná, že jsem vůbec ráda, že jsem vydržela až do konce. Avšak stejně jsem měla kolikrát problém rozpoznat, co se vlastně autor snaží zobrazit, takže pro mě je Affection kraťasem nevydařeným po všech stránkách.

plakát

Eric Prydz: Call on Me (2005) (hudební videoklip) 

1 hvězda za ten chytlavý song, ale ke klipu se radši snad ani vyjadřovat nechci.

plakát

Biting Elbows: Bad Motherfucker (2013) (hudební videoklip) 

Opět skvělá hudba, ale jinak celkově lepší jak jednička, hlavně ten závěr. :-) No, dlouho se mi nestalo, abych takhle od něčeho nemohla ani na okamžik odtrhnout oči. :-)

plakát

Metrix - Legenda Hroznové Lhoty (2012) (amatérský film) odpad!

Nikdy jsem se neodvážila dokoukat celý Metrixův "dokument", ale dnes jsem si řekla "fajn, třeba to nebude tak hrozný". Bylo. Sice rapu ani beatboxu nějak nerozumím, ale ten údajný beatbox na mě působil spíše jako splašený vlak či koza těsně před vyhunutím, a to raději nemluvím o Metrixovo ambicích stát se slavnější než Rytmus atd. Být jím, tak to všechno rovnou zabalím, jeho "tvorba" je akorát ostuda jak Brno. Trocha soudnosti by neuškodila, Metrixi.