Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (8)

Charlbi Dean (herečka)

01.09.2022

Celým jménem Charlbi Dean Kriek se narodila v 5. února 1990 v Kapském městě a svoji kariéru započala už v útlém věku šesti let. Od té doby se objevila v několika filmech i seriálech. Asi nejlépe známá byla díky roli Syonide v seriálu Black Lightning od stanice CW, mimo to se ale věnovala i dalším činnostem, včetně modelingu.… (více)

Erin Moriarty (herečka)

11.08.2019

Erin Moriarty je americká herečka. Po dostudování střední školy se vydala na hereckou dráhu. Svoji kariéru zahájila malou rolí v soap opeře One Life to Live, která nastartovala její televizní kariéru. Následovaly role v Zákon a pořádek, Temném případu, Jessice Jones a také v komiksovém hitu od Amazonu The Boys.Mezi účastí v… (více)

Adria Arjona (herečka)

05.02.2017

Adria Arjona se narodila 25. dubna, 1992 v Puerto Ricu. Díky svému otci ovšem procestovala skoro celou Jižní Ameriku. Známý zpěvák Ricardo Arjona žil bohémským způsobem života a jeho dcera po něm v tomhle ohledu ledacos převzala. Od svých dvanácti let poté žila v Miami, odkud po šesti letech přišel odvážný přesun do New Yorku.… (více)

John Gallagher Jr. (herec)

26.01.2016

John Howard Gallagher Jr., americký herec, zpěvák a skladatel se narodil 17. Června, 1984 v Delaware, USA. Už jako malý zdědil po svých rodičích hudební nadání a v průběhu let pak hrál hned v několika různých kapelách. Jako zpěvák občas vystupuje i dnes.Díky svému všestrannému talentu se objevil v několika divadelních hrách a… (více)

Ana de Armas (herečka)

09.01.2016

Ana de Armas, celým jménem Ana Celia de Armas Caso, se narodila na Kubě 30. Dubna 1988. Ve čtrnácti letech začala studovat na Národní Divadelní Škole v Havaně, kde také po čtyřech letech úspěšně odmaturovala. Její prarodiče pochází ze Španělska a díky tomu si Ana drží španělsko-kubánské občanství.Svůj první film Una Rosa de… (více)

Beau Willimon (tvůrce / scenárista / herec)

14.03.2015

Pack Beauregard (ani se to nesnažte vyslovit) Willimon, zkráceně tedy "Beau" Willimon se narodil 26. Listopadu, 1977. Jeho otec byl kapitánem amerického námořnictva a jako malý se tak často stěhoval, než se konečně rodina usadila ve městě St. Louis, Missouri, kde se jeho otec stal právníkem. Nejprve studoval na škole Johna… (více)

Jeff Nichols (režisér / scenárista / producent)

31.05.2013

Jeff Nichols pochází z umělecké rodiny, jeho bratr Ben Nichols je frontmanem kapely Lucero, která kombinuje prvky country, soulu a punk-rocku a přispěla svou hudbou do dvou ze tří dosavadních Nicholsových filmů. Jeff studoval filmové umění na umělecké škole v Severní Karolíně, kde také v roce 2001 úspěšně absolvoval.Jeho prvním… (více)

Taylor Cole (herečka)

28.05.2011

Taylor Cole se narodila v Arlingtonu, Texas. Zde také navštěvovala střední školu a byla členkou volleyballového týmu, se kterým hodně cestovala. Už na střední škole si všimli její vyjímečné krásy a poměrně brzy tak začala její kariéra coby modelky. Díky tomu už jako mladá studentka cestovala po světě na místa jako například… (více)

Reklama