Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (96)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Miluju chodit v létě do kina na horory a přiznávám se, šla bych na jakoukoliv zombie sračku, která by k nám do kin přišla. V tomhle případě jsem nadšeně odcházela s propocenym tričkem a při cestě domů sem klasicky čekala kdy mi pod auto vlítne divný zvíře, malý dítě nebo tvoje bába v noční košili. Myslim si, že skvělá věc, ale pořád je to americkej horor, takže čekejte pár zbytečnejch sraček, který se neustále snažíte zasadit do příběhu, zatimco na sedadlech před váma se někdo vášnivě libá, za zvuků vymítání.

plakát

Spring Breakers (2012) odpad!

Někdo by měl přijít a říct všem, že to je přece artovej filmík. Pak by se z toho všichni posrali... Ale jelikož tam neni Ryan Gosling a musíme si vystačit s odbarvenou Vanessou Hudgens z Chánova....tak rovnou řikám, hodně se na to zhulte a přesto nebudete od půlky chápat, proč jim ještě neexplodoval mozek po půl kile koksu, třech kilech skanku a dvaceti litrech tvrdýho chlastu. Jděte dělat zas Hany Montany.

plakát

Nevinnost (2011) 

Stěry, DNA a mrdky dorazily do českého filmu. Geislerová je opět nevyrovnanou kurvou a Vetchý je furt stejnej kripl. Ta nová malá......NEVIM kdo to je.....nemá obočí, dost mě to sralo. Každopádně....sere tě týpek? Nech se opíchat, přiškrtit a jdi si zaplavat, zůstaň v pohodě, nech věci náhodě, problémy vodplujou ti po vodě, BETCH.

plakát

Moji rodiče (1989) 

Bylo půl druhý a tohle vysílala Nova Cinema, opět jedna z kvalitních sraček, na kterou nikdo nebude koukat. Normální lidi spí a nečuměj na Kanadskej bullshit, right? Dá se říct, že tenhle film nepotřeboval mou plnou pozornost, stále jsem se orientovala, přestože sem půlku filmu pravidelně po pěti minutách hibernovala na gauči. Určitě to znáte, když usnete u divnýho filmu a ten se vám promísí do snu, kterej se vám zdá v těch pěti minutách. Tim se z toho pro mně stala dost nechutná věc, u který sem se sice neposrala, ale rozhodně sem z toho nebyla v pohodě. Jasně vim, že to neni zásluha štábu, ale mejch hemisfér. Já jenom vim, co sem viděla.) Samozřejmě Vám tímto nechci nijak naznačovat, aby jste si to pouštěli. Je to typická Kanadská mrdka s mírně znepokojivym fotrem, u kterýho nevíte, jestli to dělá schválně, nebo jenom hraje jak moje matka!!!

plakát

Motel Auvajs (1980) 

Jsem ráda, že sem na tom byla v kině, protože doma bych to asi stotisíckrát vypnula (výhoda filmovejch festivalů). Jsou to neustále se opakující kvalitní začátky německejch porn s nejhoršim scénářem. TO NECHÁPEŠ, ale budeš to milovat.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Pokud se vám nechce vzít penis do ruky ani u tohoto, jste nejspíš frigidní ženy. Co je totiž víc, než buchta co haslí uprostřed války se všema typama zbraní. A kdo si stěžuje, že nepochopil konec, je uplnej mentál.

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) 

Poměrně rychle jsem začla tuhle show nesnášet. Přijde mi vážně ztráta času sledovat Jana Krause, jak si získává Česko tím, že svým hostům myje prdel přímo před nima, občas i s jejich vlastní pomocí. Touha být milován stupidním národem je zřejmě silná a tak se snižuje k ponižování hostů, neustálýmu skákání do řeči a stáčení konverzace do nesmyslnejch hoven, totálně mimo ,,obor´´ hosta. Samozřejmě tomu nasadí korunu synchronizací bicí a jeho rukou, za pomoci svýho povedenýho synátora a jeho HOMO-bandu. Upřímně nechápu, že lidi ještě pořád jsou ochotný do týhle myčky prdelí chodit.

plakát

Vymítač ďábla (1973) 

Upřímně smekám před panmámou, protože já bych to zabila, ještě by to nevyblilo svou první vydatnou dávku zelený sračky. Posranost celkem vysokýho levlu jsem zaznamenala u přehrávání pásky pozpátku ej kej ej jsem NIKDO, kníže temnot, bla bla dabing je shit. a téměř pokaždý, když se ze dveří linuly ty nechutný zvuky....sup bitch. Naštěstí ten špatnej střih ve finální scéně mě vrátil zpět do křesla. Tenhle film je už bába, ale furt mě posílá do říše pochcanejch matrací.

plakát

Česká RAPublika (2008) 

James Cole ještě v těžký nadváze rotuje kolem hranolek a Hugo Toxx ještě zcela nepochopen, loví bobříka trapnosti na hodině češtiny. Orion se vznáší v Havanovym oparu a stále žije ve dnech své zašlé slávy a zpoceného obličeje. Výcuc z pár dnů života rádoby něco dělajících chlapců, kterej se stejně skládá jenom z hulení a napadání státních orgánů. Nicméně to vyřikáte, že ta lípa vám hoří a co se týče českýho hip hopu sem vlastenec a dítě Supercroo. Mhyluju tho.

plakát

Raději vidličky než nože (2011) 

Opět dokument, po kterym chcete pěstovat baklažány na verandě a zachraňovat kůzlata. Dokument přitaženej za vlasy o tom, že když se budete přežírat hnusama, ucpete si srdce buřtem. Některý lidi, který přešli na rostlinnou stravu a mluvěj tam o tom, vypadaj divně....na to konto vymejšlim divný konspirační teorie.