Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (96)

plakát

Méďa (2012) 

Upřímně, tohle pro mě bylo zklamání. Po peckách který Seth udělal, jako je Family Guy, nebo Gilmorky ( ne to si dělám prdel<3) Počet vyznání lásky tu převyšuje počet vtipů.....zasmála sem se od srdíčka přesně dvakrát, takže dvě hvězdy pro tebe ty vycpanej mentále.

plakát

Osudová sázka (1998) 

Hodně dlouhou dobu jsem nebyla schopná napsat smysluplnej komentář k tomuhle filmu. Do půlky filmu si chcete prakticky vystřelit mozek z hlavy, protože musíte poslouchat prasečí ženu jak se vtírá a nesnesitelný rodiče hlavního aktéra. Díky bohu za ten konec, protože ten je důvodem, proč nahazuju takovýhle palbičky. Cukroví ve tvaru srdce, skvělá kamera. Po tomhle se mi chce věřit, že když budete někoho dva dny hodně prudit, zamiluje se do vás.

plakát

Sekretářka (2002) 

Přesto, že jsem po celou dobu filmu měla v levym hornim rohu napsaný webovky hledamsubinku.cz, shledávám tenhle film koukatelnym. V průběhu to byla celkem prdel, nepochopila sem tu slisovanou žížalu, to byl bullshit. A ten konec mi přišel jako sračka. Každopádně s čim dál většim časovym odstupem se mi to zdá lepší a lepší. A jsou tam vidět tets.

plakát

Čas probuzení (1990) 

Takovej Přelet nad kukaččím hnízdem, ale tady jsou všichni Jack Nicholson. Robert De Niro ty tiky jede krutě a tanec s ginger holkou léčí. Skvělá věc, což jsem nečekala, když jsem tam zahlídla tátu Kevina McCallistera!!

plakát

Kristian (1939) 

Tohle je přesně takovej ten typickej starej bullshit, kterej chcete vidět, protože je známej. A pak zjistíte, že to je další věc pro pamětníky, která nikoho neurazí, protože maj všichni mejkap i na prdeli, namalovaný obočí a sou na sebe slušný až to bolí. Pravda je taková, že mně to fakt neurazilo. Takže za tři. Promiň Oldřichu, snad z mýho komentáře nerotuješ v hrobě.

plakát

Na pokraji slávy (2000) 

Na tohle jsem koukala s šílenou kocovinou a naprosto mi to vyhovovalo, protože to nijak nevyžadovalo mou plnou pozornost a mohla jsem za přitom zabývat, tím jak mi je blbě, shánět vodu, nebo chodit zvracet. Po půlce filmu, mě to tak nějak vtáhlo ( koho by to za 160 min. nevtáhlo žejo) a jela sem si turné s Kate Hudson v kožichu a bylo mi to vlastně jedno, že se tam nic neděje a je to film uplně o hovně a zároveň o všem. Nevim co za filozofii jste v tom našli vy, jaká je síla rocku, ale já si to zas pustim až budu mít kočku.

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Co to kurva mělo bejt? Z celýho filmu cenim možná tak posledních pár minut a to jenom proto, že sem přecitlivělej debil, už dva dny zavřenej v bytě. Nezáživná nudná sračka. Škoda, že jsem to nevypla už v půlce, jak jsem chtěla. Ale tak to bejvá...já kokot, vždycky dokoukávám píčoviny až do konce.// Omlouvám se za tento vulgární hejt, omlouvám se, že jsem nevyprodukovala objektivní a zajímavý názor/ kritiku, hodný Spáčilové, plný rébusů a košatých slov českého jazyka. MRDAT

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Zase ta Paříž a její tajemný uličky, který maj vykompezovat veškerý sračky a penisoidní nosy v tomhle Woodyshitu. NOT AMUSED.

plakát

Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 

Harry ty musíš jít dáál. Né já, né Hermiona, ale TYY!! Asi nejlepsi afekt v Ronově dabingu ever. ŠACH MAT.

plakát

Mlha (2007) 

DAT END!!!!! a zbytek divnost ve stylu Den Trifidů v mlze, nebo něco takovýho......