Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný
  • Akční

Oblíbené herečky (10)

Jennifer Lawrence

Můj idol i vzor (přinutila mě myslet na mou budoucnost více než kdokoli jiný předtím). Samozřejmě je skvělá a bude mít vždy pro mě důležité místo u hereček. Během padesáti dalších let se možná objeví další, ale to mi bude už jedno. Jennifer bude pro mě jen jedna. A ti, co ji nemají rádi, si stejně vždy na ni něco najdou.

Gillian Anderson

The X-files, The Fall, The Great expectations - naprosto zasloužené místo mezi mými oblíbenými herečkami.

Billie Piper

Jediná Doktorova partnerka, kterou bych tam klidně měla napořád a buď s nebo i bez Davida Tennanta. (Škoda, že to prostě nejde. :(( ) Další filmy a seriál byli pro mě jasná věc a všude je takt dobrá.

Evangeline Lilly

Kráska z tajemného ostrova i ze Středozemě. Přírodní krása, prostě úžasná.

Peta Wilson

Nikita, jedna jediná. Jinak kariéru sice nikdy neměla nějak závratnou, ale důležitou součástí mezi herečkami pro mě zůstane.

Jennifer Morrison

Jennifer je zlatíčko. Fakt jsem ji fandila s Housem, ale nic se nikdy nestalo. Teď nám září v seriálu Once upon a time a stejně jako Robert Carlyle, i ona bude mít dobrou tv kariéru a věřím, že možná i pár dobrých filmů.

Kristin Kreuk

Ostatní viděli Lanu, já viděla Kristin - sympaťandu. :) Někteří lidé můžou říkat, co chtějí, ale tato osoba je skvělá náhrada za Catherine Lindy Hamilton v Krásce a zvířeti.

Nina Dobrev

Seriál Upíří deníky už nesleduji, ale Nina je mi prostě tak sympatická, že jen, co seriál opustí tv obrazovky, tak ji budu sledovat jak ostříž. Věřím v dobrou kariéru.

Anna Paquin

Anna možná už nikdy nedostane dalšího Oscara, ale mé srdce mít bude. Aspoň za to budu seriálu HBO True Blood vděčná, když konec nebyla žádná sláva.