Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (136)

plakát

Huangovi v Americe (2015) (seriál) 

Jeden z mála novějších sitcomů vzniklých v roce 2015, který jsem si náramně oblíbila a u kterého se směji více než je zdrávo. Sympatická čínská rodinka řešící všední problémy trochu netradičními způsoby. Originální znění je u mě vždy na prvním místě, ale zde mi dabing nijak nevadí :) seriál zde má průměrné hodnocení (možná se dá říct i nadprůměrné), ale podle mě si zaslouží mnohem více. Může to být jen můj osobní bias nebo to, že české Comedy Central si zde nezískalo tak velký ohlas jako originál v zahraničí. Jediné co mě trochu mrzí, když asijské herce obsazují do rádoby "typických" činských emigrantů ačkoli herec, který zde hraje otce je jihokorejec.

plakát

Vysoká škola života (2016) (pořad) odpad!

Z ukázek to na mě působilo jako celkem milý, zábavný pořad na který jsem byla dost zvědavá. Ovšem jak už to tak bývá, realita je úplně jiná. Je fakt, že jsem pořad zapnula až někdy v polovině a velmi nerada hodnotím věci co jsem neviděla celé, ale tohle se opravdu nedalo. Hosté byli "celkem" fajn i přes otřesné vtipy, narážky a neustálé dvojsmysly, ale ti dva na takzvaném "gauči", kteří nejprve zjišťovali co je "kurtizánka" a poté sami dávali hostům otázku co nebo kdo je "samojed", nad těmi mi zůstával rozum stát. Rozhodně nejsem žádný rasista, proti asiatkám nic nemám (většina z mých přátel jsou asiatky a asiaté) a jsem si jistá, že to nemá nic společného s národností nebo barvou pleti, ale tak hloupoučkou osobu jsem v životě neviděla. Česky mluvila velmi dobře takže předpokládám, že se zde narodila nebo tu žije už velmi dlouho, ale nevěřím, že by tohle slovo nikdy v životě neslyšela bez ohledu na věk. Řekněte mi prosím, že to opravdu jen hráli a že vážně nejsou tak hloupý jak vypadali ale jen dobře placení nastrčení herci... Netvrdím, že jsem bůhvíjak světaznalá a že vím vše vždy správně a nikdy se nemýlím nebo že patřím k lidem s vysokou inteligencí, ale do tohohle opravdu normální člověk snad nemůže jít pokud mu nenabídnou tučnou záplatu, protože před národem pak vypadáte jako tupci. Jiné pořady tohoto typu jsou aspoň upřímné a celkem zábavné. Opravdu mě mrzí, že se toho Petr Vydra účastní, v pořadu Na Stojáka, byl skvělý a Miloš Knor je pro mě dalším smutným překvapením - ten totiž má podle mě rozhodně navíc než na tohle fiasko.

plakát

10 000 dnů (2014) 

Otevřený konec vysvĕtluje nejlépe fakt, že film v roce 2010 vznikl původně jako seriál. Pokud se nepletu u nás nebyl nikdy vysílán. Film se mi i přes tento fakt přìliš nelíbil, všeobecnĕ nemusím otevřené konce a mdlý nesmyslný dĕj. Film za úplný odpad nepovažuji a tak dávám jednu hvězdičku.

plakát

Gohoeui byeoli bitnaneun bame (2016) (seriál) 

Yuri prostě hrát neumí a je to vidět. Idolové by se měli držet toho co jim jde nejlépe a přenechat hraní hercům. Nemám nic proti rozšiřování obzorů a jsou tu i výjimky, ale seriálu to dost ubližuje. Příběhově je to zatím, ale celkem dobré takže dvě hvězdy, uvidím jak se to vyvine/dopadne a možná hodnocení změním.

plakát

Gakuen Handsome (2016) (seriál) 

U tohohle anime musíte hlavně pochopit, že se jedná o parodii na všechny ty anime o skvěle vypadajících, populárních dívčích idolech. Animace se může zdát nehezká až odpudivá, ale je to vážně sranda.

plakát

Kaleido Star (2003) (seriál) 

Úžasnou animaci má na svědomí korejské studio, které například zpracovalo i Ragnarok The Animation.

plakát

Gigolové (2011) (seriál) 

Myslela jsem si, že mezi prostitutem a gigolem přece jen existuje nějaký rozdíl, zejména v jejich přístupu, ale jak se zdá tak není. Je to takový druh porna (sex je zde necenzurován), které se snaží tvářit jakože to porno vůbec není ale naopak je to zcela běžný luxusní životní styl pro bohaté a znuděné američany. Dost to zkresluje realitu. Ironické k tomu, že se jedná o reality pořad. Mimochodem bylo by fajn kdyby zde komentující muži přestali napadat a urážet ženské publikum (a ženy všeobecné). Jen protože je to o gigolech neznamená, že se to hned každé ženě líbí.

plakát

Whitney (2015) (TV film) 

Protože Yaya :)

plakát

Kvílení (2016) 

V Jižní Koreji je to kasovní trhák. Já jen počítala minuty do konce, ptající se sama sebe proč je kolem toho takový hambuk a kdy to konečně skončí. Moji přátelé v Jižní Koreji jsou z filmu unešení, dokonce i populární show 무한도전 udělali komický speciál na tento film, já jsem pouze ráda, že se mi podařilo neusnout.