Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (105)

plakát

Na návštěvě (2015) 

Je mi tak líto, že mého oblíbeného režiséra mnoho lidí odsoudilo. Všem oznamuji, že to byla velká chyba. Ano, Shyamalan v posledních letech natočil opravdu hrozné filmy, já The Visit považuju za skvělý návrat a určitě NE jen kvůli jménu reřiséra. Ze začátku to vypadalo na typické lekavé schéma, ale kdéže... postupem času se mi to líbilo čím dál víc a víc! Doufám, že si tento snímek najde své fanoušky, protože si je zaslouží. Shymalan po letech projevil svůj um, a myslím, že The Visit pojal jako takovou malou zprávu před tím, na co se chystá... těším se a hodně!

plakát

Velké oči (2014) 

Tak trochu jiný Burton, ale on se třeba nechce pořád opakovat, kdo ví. Mně se to líbilo moc, když už lidé srovnávají, tak dle mého názoru - daleko lepší počin než předešlé, zbytečné Temné stíny.

plakát

Jurský svět (2015) 

Žena, která utíká skoro celý film na podpatku a poté uteče i samotnému Rexovi... Naprosto nesmyslné, předvídatelné a tak, tak hloupé... Tohle opravdu bolelo, mistr Spielberg.

plakát

Přednosta (2003) 

Tak příjemný film jsem neviděl dlouhá, dlouhá léta. Děkuji pane McCarthy.

plakát

Bojovník (2015) 

Jasně, spousta klišé... a po novodobých filmech o boxu (Warrior), jsem už opravdu nečekal, že mě nějaký film na toto téma překvapí. Poprvé říkám, že Fuqua umí.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Totální šílená pecka! Přesně takový pocit chcete mít,když odcházíte z kina, takový pocit opravdového šílenství.. pak vám dojte, že jste se úžasně bavili! Škoda jen, že Tom Hardy tu není až tak moc důležitý, jak jsme očekávali, ale co... Byl to nářez!

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Rychlé, vtipné, příběhově zajímavější než první díl.. a hlavně zábavné, o to přeci Ritchiemu šlo, když měl opět po ruce Downeyho Jr. :)

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Filmové srdce opět zaplesalo. Krásný příběh o skupině přátel, kteří mají své sny. Jen zamrzí, že takovou lahůdku málokdo zná, pro mě je to přesně ten typ filmu, u kterého se budu těšit na druhou, třetí projekci. A Emmu prostě miluju...:-)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Neuvěřitelný! Takový akční nářez s tak originálním scénářem tu nebyl dlouhá léta, Cruise i po padesátce na vrcholu.