Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý scénář, dokonalí herci, dokonalý film. Magie nevyprchává ani po x-tém zhlédnutí.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Co dodat? Joker je záporákem jak se patří a pocit bezradnosti a chaosu, který v Gothamu vyvolá, byl opravdu skličující. Teď ať si Nolan natočí zase nějakou chuťovku jako Dokonalý trik a může se pustit do třetího Batmana. Bohužel bez Jokera :(

Vyvolený

Vyvolený (2000)

Dokonalost sama. Kamera je famózní, hudba perfektní. Shyamalanův nejlepší film. Pevně doufám, že se této úrovni jednou v budoucnu aspoň přiblíží.

Potomci lidí

Potomci lidí (2006)

Nádherně natočené syrové sci-fi s megadlouhými záběry, skvělým Michaelem Cainem a depresivní atmosférou. Klenot.

Železný obr

Železný obr (1999)

Nádherný film, který jsme s bráchou náhodně objevili před víc než deseti lety v zasmrádlé videopůjčovně a absolutně jsme netušili, co nás čeká. Mladší brácha se na konci rozbrečel a od té doby je to náš oblíbený film. Dojemné, vtipné, chytré, a roztomilé retro... s obřím robotem. Co víc si přát od dokonalého animáku?

Scott Pilgrim proti zbytku světa

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010)

Komiks jsem před filmem zkusil, ale nebavil mě (ale za to asi může spíš to, že komiksy nemusím obecně), tak jsem se filmu docela bál, i když trailer mě nalákal neskutečně (Invaders Must Die!) Nakonec jsem byl filmem totálně smeten. Padl mi do noty jako máloco. Dokonce tak moc, že jsem si ho musel pustit znova o tři dny později, což jinak NIKDY nedělám. Od té doby jsem ho viděl ještě několikrát a nepřestává mě bavit. Film je plný originálních nápadů, vizuálních laskomin, řízných hlášek, skvělých akčních scén a fajnový muziky.

Úžasňákovi

Úžasňákovi (2004)

Nevím, co tomuhle animáku vytknout. Výborná akce, humor pro celou rodinu, skvělá vizuální stránka a originální zápletka parodující svět superhrdinů. Spolu s Železným obrem můj absolutně nejoblíbenější animák. Oba režíroval Bird. Náhoda? I don't think so.

Terapie láskou

Terapie láskou (2012)

Velké překvapení! Parádní herecké výkony, nevšední kamera, přirozené dialogy a neotřelé téma. A Jennifer je hawt. [Dublin]